FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuUPDATE: Tribunalul București a aprobat cererea depusă și a decis intrarea în insolvență a FC Oțelul Galați Conform procedurii, magistrații au desemnat un administrator judiciar care se va ocupa de reorganizarea clubului.

Fotbal Club Oţelul SA, prin reprezentanţii TNG care deţin acţiunile clubului, a solicitat propria insolvenţă, într-o cerere depusă la Tribunalul Bucureşti la data de 4 iulie 2013. Acţionariatul a cerut judecătorilor ca acest caz să se judece de urgenţă, iar astăzi am putea avea deja un verdict, conform Legii 85/2006, art. 27, alin. 5.

Situaţia s-a mai complicat între timp, deoarece tipografia SC Evrika Eurodips SA, care a editat revista Oţelul, a apărut în calitate de petent şi la Tribunalul Bucuresti, după ce ceruse insolvenţa clubului, pentru datorii de peste 10.000 de euro şi la Judecătoria Galaţi.
Între timp, oţelarii au primit un salariu din cele trei restante, pentru a nu-şi putea depune memorii la LPF ca să devină jucători liberi de contract. Cu toate acestea, situaţia la Oţelul rămâne una disperată, conturile fiind blocate de ANAF care a instituit şi sechestru asigurator pe bunurile echipei, inclusiv pe fotbalişti.

MAI MULTE DETALII PE SITE-UL TRIBUNALULUI BUCURESTI