STIRI Liga I Badea lucrează la omogenitate

Ionut BadeaIonut BadeaAntrenorul Oţelului este de părere că rezultatele meciurilor amicale din Anglia nu sunt relevante, chiar dacă echipa sa nu a primit niciun gol în cele 4 jocuri de verificare disputate.

Ionuţ Badea spune că deocamdată este atent doar la erorile produse de jucătorii săi pentru a le putea corecta în vederea partidelor oficiale. Tehnicianul afirmă că momentan lucrează la omogenitatea lotului şi la perfecţionarea sistemului de joc, el păstrând acelaşi modul 4-3-3, folosit şi de predecesorul său – Petre Grigoraş.

Ionuţ Badea: „Nu contează neapărat dacă sunt mulţumit sau nu de rezultatele obţinute în amicale. Chiar dacă am câştigat fără probleme, acestea sunt genul de meciuri în care se produc şi erori. Important e să nu fie cele de fond. Lucrăm foarte mult la omogenitate, la stabilirea, consolidarea şi chiar perfecţionarea modulului de joc.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 10-07-2013 11:56

poate lucrati si la restantele salariale, insolventa, transferuri, ar fi o idee buna zic eu si poate lucrati sau il lucrati pe Adamescu, ce zici ?
+4

Florin22

  •  
  •  

#2 spike » 10-07-2013 15:29

www.freeimagehosting.net/s1nn1

www.freeimagehosting.net/b7ext 30 bucata sau 50 lei amandoua. pentru iphone 4 sau 4s
+2

spike

Login sau crează cont pentru a comenta              |