STIRI Amicale FINAL: Club Brugge – Oţelul 2-1 (0-0)

Parte din afisul meciuluiParte din afisul meciuluiAzi, de la ora 21.30, Oţelul va disputa ultimul joc amical din seria celor 5 programate în cantonamentul din Marea Britanie. Astfel, gălăţenii vor înfrunta un adversar de calibru, formaţia Club Brugge K.V. (locul 3 în cel mai recent sezon din Belgia).

Meciul cu belgienii este cu siguranţă cel mai important de verificare din Anglia, cei din Brugge formând una dintre cele mai de succes formaţii din Belgia, cu 13 titluri de campioană, 6 Cupe şi 13 Supercupe pe plan intern, plus finala Cupei Campionilor Europeni (actuala Champions League) în 1978, finala Cupei UEFA (1976) şi semifinala Cupei Cupelor în 1992, pe plan extern!
Partida de verificare a stârnit ceva interes chiar şi în Anglia, organizatorii hotărând ca intrarea la jocul amical să coste 5 lire sterline şi 1 liră pentru cei cu vârsta sub 18 ani. În posterul partidei cele două echipe sunt prezentate ca fiind două formaţii de top ale Europei, foste participante în Champions League, iar lumea este invitată la meci pe premisa că “e o şansă unică poate în viaţă”.
Culorile echipei belgiene, fondată în 1891 și rivala lui Anderlecht, sunt albastru-negru. Club Brugge deține recordul participărilor consecutive în Cupa UEFA, 16 la număr, fiind o formație de mare succes în competițiile europene, aşa cum am demonstrat mai sus. Belgienii au în componență o mulțime de jucători de clasă, dintre care îi mentionăm pe: portarul Kujovic (Serbia); fundașii Hogli (naționala Norvegiei), Duarte (naționala Costa Ricăi), Larsen (Norvegia) şi De Bock; mijlocașii Odjidja-Ofoe, Refaelov (naționala Israelului) și Jorgensen (Danemarca); plus atacanţii Lestienne (golgeterul echipei), Gudjohnsen (naționala Islandei, fost jucator la Chelsea si Barcelona) şi Víctor Vázquez (Spania).
În sezonul 2012-2013, Club Brugge a încheiat campionatul pe locul 3, după play-off, la numai 3 puncte distanță de câștigătoarea Anderlecht. În urma acestei clasări, clubul va reprezenta Belgia în ediția viitoare a Europa League.
Meciul dintre Club Brugge şi Oţelul va fi transmis live de LookTV, dacă nu se întâmplă nimic neprevăzut ca ultima dată.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 granata » 11-07-2013 10:08

E admirabil cum stiu Englezi sa promoveze un meci amical intre doua echipe straine!!..La noi cu o saptamana inainte de inceputul campionatului nu se stie nici daca vom avea abonamente.
+2

granata

 •  
 •  

#2 infuzion » 11-07-2013 10:49

Au ajuns banii din drepturile tv 1,4 milioane de euro sunt curios daca v-a pune mana si pe astia Adamescu in loc sa plateasca salariile la jucatori si altele , dar traim in Romania este posibil orice cu astfel de escroci


ADAMESCULE PLEACA SI LASA-NE OTELUL NU E O AFACERE !!!

infuzion

 •  
 •  

#3 Leviathan » 11-07-2013 12:35

banii se duc direct la adamescu in cont

Leviathan

 •  
 •  

#4 MARIO 23 » 11-07-2013 15:24

Citez pe infuzion:
Au ajuns banii din drepturile tv 1,4 milioane de euro sunt curios daca v-a pune mana si pe astia Adamescu in loc sa plateasca salariile la jucatori si altele , dar traim in Romania este posibil orice cu astfel de escroci


ADAMESCULE PLEACA SI LASA-NE OTELUL NU E O AFACERE !!!

De unde stii ca au venit banii din drepturile tv? Mitica zicea ca n-a trimis nici un ban la Otelul pentru ca acolo e haos,iar banii mai mult ca sigur se vor evapora ,cum s-a intamplat cu cei din CL!
−1

MARIO 23

 •  
 •  

#5 vitzamina » 11-07-2013 18:41

ANULAT
Pe Look TV asa scrie...

vitzamina

 •  
 •  

#6 surynam » 11-07-2013 18:42

nu se mai joaca!s-a stricat autocarul.vai de boii nostri
:D

surynam

 •  
 •  

#7 DanielT » 11-07-2013 18:51

Asa ceva nu se poate intampla la un club profesionist. Nu cred ca autocarul e de vina. Ne-am facut de rusine si nu cred ca mai pot fi zise multe. Ce se intampla cu echipa e de domeniul incredibilului si din pacate nu are nici o legatura cu fotbalul.

DanielT

 •  
 •  

#8 bigsorin » 11-07-2013 19:08

sa suparat jigodia ca n-a primit nici un ban din drepturi tv?

bigsorin

 •  
 •  

#9 Dregan » 11-07-2013 19:10

Citez pe bigsorin:
sa suparat jigodia ca n-a primit nici un ban din drepturi tv?

Cred ca s-au suparat jucatorii ca stiu ce ii asteapta cu insolventa...

Dregan

 •  
 •  

#10 Steel Dany » 11-07-2013 19:13

fraate, abia asteptam amicalul asta

Steel Dany

 •  
 •  

#11 Steel Dany » 11-07-2013 19:19

adamescu trebuie asasinat
+1

Steel Dany

 •  
 •  

#12 Hagi » 11-07-2013 19:41

Citez pe Dregan:
Citez pe bigsorin:
sa suparat jigodia ca n-a primit nici un ban din drepturi tv?

Cred ca s-au suparat jucatorii ca stiu ce ii asteapta cu insolventa...

FIFPro a cerut sefului Guvernului modificarea legii insolventei in sprijinul jucatorilor

Sindicatul international al jucatorilor de fotbal, FIFPro i-a trimis o scrisoare premierului Romaniei, Victor Ponta, prin care solicita modificarea legii insolventei in spiritul fenomenului sportiv. Organul international care reprezinta drepturile fotbalistilor semnaleaza ca exista sapte echipe aflate in insolventa in Ligile 1 si 2, iar avantajele pe care le ofera acest artificiu legal sunt speculate din plin de conducatorii de cluburi in detrimentul drepturilor pe care le au jucatori.

Informatia a fost facut publica de sindicatul fotbalistilor romani, care a reclamat in prima instanta situatia din campionatele interne la forul international.

“Ca urmare a informarilor oficiale efectuate de catre Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN) asupra modului in care sunt tratati fotbalistii cluburilor romanesti aflate in stare de insolventa, sindicatul mondial al jucatorilor de fotbal – FIFPro – vine cu initiativa unei scrisori adresate primului ministru al Romaniei, domnul Victor Ponta.

In conditiile in care declararea insolventei cluburilor de fotbal din Romania tinde sa devina un fenomen generalizat (trei cluburi din Liga I si patru cluburi din esalonul secund se afla deja in aceasta situatie), FIFPro solicita premierului Romaniei initierea procedurii de modificarea legii insolventei, in sensul considerarii specificitatii activitatii sportive”, se arata intr-un comunicat al AFAN.

Initiativa FIFPro urmareste modificarea articolelor din lege ce blocheaza transferul jucatorilor, fie si neplatiti de peste trei luni, in momentul in care clubul la care sunt legitimati intra in insolventa.

“Dat fiind ca juristii FIFPro au studiat legea insolventei din Romania, scrisoarea adresata domnului Victor Ponta detaliaza la modul concret modificarile necesare spre a fi aduse legii insolventei, astfel incat fotbalistii sa nu mai ajunga in aberanta situatie de a fi considerati bunuri patrimoniale!

Din aceasta postura, in urma aplicarii actualei legislatii, jucatorilor de fotbal aflati sub contract cu cluburile care si-au declarat insolventa li s-au creat prejudicii materiale si grave lezari ale drepturilor fundamentale, garantate constitutional in orice stat democratic. AFAN subscrie initiativei FIFPro si solicita, de asemenea, premierului Victor Ponta sa determine in cel mai scurt timp posibil efectuarea modificarilor legislative necesare”.

sursa: Mediafax

Hagi

 •  
 •  

#13 Hagi » 11-07-2013 19:59

Circul Ororilor la Oţelul!

*Fostul director adjunct, Ilie Hagioglu a prevestit falimentul *Conducerea clubului a cerut insolvenţa în regim de urgenţă * Insolvenţa înseamnă de fapt începutul sfârşitului clubului * Jucătorii nu ştiu ce-i aşteaptă la întoarcerea în ţară

Fostul director adjunct, Ilie Hagioglu, a prevestit falimentul

Săptămâna a început furtunos pentru fotbalul gălăţean. Prezent la o emisiune pe teme sportive, fostul director adjunct, Ilie Hagioglu, a făcut prevestiri care se vor adeveri la finalul săptămânii. „Mi-e teamă că Oţelul va ajunge la faliment. Acest club a încăput pe mâinile unor oameni nepricepuţi în fotbal, care nu ştiu ce vor. Tot ce am realizat noi în 7ani este aproape distrus. Bazele de pregătire sunt în paragină, jucătorii sunt neplătiţi de mai bine de 3 luni, activitatea de la copii şi juniori nu mai merge ca înainte. Problema cu sechestrul nu este gravă şi va fi rezolvată. Clubul va fi iertat de datoria de 5 milioane de euro, pentru că în acea perioadă, 2005-2008, erau permise convenţiile civile. Nu aceasta este marea problemă. Au apărut datorii care nu vor fi acoperite. Impresarul Ionel Codoban solicită comisioanele pentru transferurile lui Pena şi Perendija, iar editura care scotea revista clubului aşteaptă banii pe câteva luni. Ce să mai spunem despre salariile jucătorilor, care însumează vreo 600.000 de euro! Cred că s-au acumulat datorii de 2 milioane de euro din vară şi până acum. Să dea Dumnezeu să nu mă însel, dar cred că până în iarnă conducerea clubului va declara insolvenţa”, a declarat Ilie Hagioglu. Spusele fostului director adjunct au fost luate drept răutăţi de către unii, însă nu a fost deloc aşa.

presagalati.ro/.../38519.html

Interesant ca mai apar si alte lucruri, datoriile catre I. Codoban ar fi dupa transferurile Pena si Perendja...
+1

Hagi

 •  
 •  

#14 Dregan » 11-07-2013 20:11

Pena, Perendija si cica si Salageanu si ar mai fi vreo doua transferuri. Nu mai e vorba de datoria veche, asta e alta noua...

Dregan

 •  
 •  

#15 vitzamina » 11-07-2013 20:59

poate un livescore ?

vitzamina

 •  
 •  

#16 Dregan » 11-07-2013 21:12

Citez pe vitzamina:
poate un livescore ?

min.42: 0-0, conform livescore.com
+1

Dregan

 •  
 •  

#17 vitzamina » 11-07-2013 21:13

e pe livescore ? mai devreme nu il vazusem... multumesc.

vitzamina

 •  
 •  

#18 Raducu.fcog » 11-07-2013 21:16

Citez pe Hagi:
Circul Ororilor la Oţelul!

*Fostul director adjunct, Ilie Hagioglu a prevestit falimentul *Conducerea clubului a cerut insolvenţa în regim de urgenţă * Insolvenţa înseamnă de fapt începutul sfârşitului clubului * Jucătorii nu ştiu ce-i aşteaptă la întoarcerea în ţară

Fostul director adjunct, Ilie Hagioglu, a prevestit falimentul

Săptămâna a început furtunos pentru fotbalul gălăţean. Prezent la o emisiune pe teme sportive, fostul director adjunct, Ilie Hagioglu, a făcut prevestiri care se vor adeveri la finalul săptămânii. „Mi-e teamă că Oţelul va ajunge la faliment. Acest club a încăput pe mâinile unor oameni nepricepuţi în fotbal, care nu ştiu ce vor. Tot ce am realizat noi în 7ani este aproape distrus. Bazele de pregătire sunt în paragină, jucătorii sunt neplătiţi de mai bine de 3 luni, activitatea de la copii şi juniori nu mai merge ca înainte. Problema cu sechestrul nu este gravă şi va fi rezolvată. Clubul va fi iertat de datoria de 5 milioane de euro, pentru că în acea perioadă, 2005-2008, erau permise convenţiile civile. Nu aceasta este marea problemă. Au apărut datorii care nu vor fi acoperite. Impresarul Ionel Codoban solicită comisioanele pentru transferurile lui Pena şi Perendija, iar editura care scotea revista clubului aşteaptă banii pe câteva luni. Ce să mai spunem despre salariile jucătorilor, care însumează vreo 600.000 de euro! Cred că s-au acumulat datorii de 2 milioane de euro din vară şi până acum. Să dea Dumnezeu să nu mă însel, dar cred că până în iarnă conducerea clubului va declara insolvenţa”, a declarat Ilie Hagioglu. Spusele fostului director adjunct au fost luate drept răutăţi de către unii, însă nu a fost deloc aşa.

presagalati.ro/.../38519.html

Interesant ca mai apar si alte lucruri, datoriile catre I. Codoban ar fi dupa transferurile Pena si Perendja...Pena este impresariat de Traian Gherghisan,uitati-va pe siteule acestuia si veti vedea ca este jucatorulu dansului iar transferul la fc baku a fost facut prin intermediul lui,Perendija stim cu toti k s-a facut pe filiera dorinel,un jucator pe care il stia si nu cred k era necesar un comision..poate salagean si antal insa cred k aceste 2 transferuri au fost in cealalta suma de 1,3!Acest om e mana dreapta a lui stan,si e clar ca toate aceste declaratii le face cu un scop,asa si Codoban care isi cere niste comisioane pe care consider ca nu le merita..Iar cat despre calitatea umana a acestui om..lasa de dorit..vorbiti cu juniorii acestui club si veti vedea cu adevarat cine este acest!
+1

Raducu.fcog

 •  
 •  

#19 geo007ro » 11-07-2013 21:46

Conducem cu 1-0 in minutul 57

geo007ro

 •  
 •  

#20 otzelarul » 11-07-2013 21:47

Otelul Galati 1-1 Club Brugge (min. 60)

otzelarul

 •  
 •  

#21 FRISKY » 11-07-2013 21:50

forza Otelul

FRISKY

 •  
 •  

#22 geo007ro » 11-07-2013 21:52

1-1 min. 63

geo007ro

 •  
 •  

#23 geo007ro » 11-07-2013 22:00

2-1 in min. 71

geo007ro

 •  
 •  

#24 geo007ro » 11-07-2013 22:00

pentru Brugges

geo007ro

 •  
 •  

#25 geo007ro » 11-07-2013 22:27

FC Brugges - Otelul Galati, scor final (conform www.livescore.com/ ) 2-1

geo007ro

 •  
 •  

#26 vitzamina » 11-07-2013 23:14

a aparut azi un articol in VLG care mai da o speranta referitor la preluarea clubului de catre alte persoane.

vitzamina

 •  
 •  

#27 Tudor » 12-07-2013 13:24

Citez pe vitzamina:
a aparut azi un articol in VLG care mai da o speranta referitor la preluarea clubului de catre alte persoane.

Doar Calin ala mai inspira ceva incredere, in rest...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |