STIRI Liga I Unde se duc banii din drepturile TV?

Dan Grigore AdamescuDan Grigore AdamescuLiga Profesionistă de Fotbal a anunţat sumele care vor fi primite de echipele din Liga I din drepturile de televizare conform poziţiei din clasament din campionatul trecut. Oţelul ar urma să ia aproximativ 1,4 milioane de euro, pentru că a terminat sezonul 2012-2013 pe locul 11, dar această sumă poate creşte puţin, dacă Rapidul nu câştigă barajul de rămânere în prima divizie cu Chiajna. Banii respectivi vor veni în două tranşe, jumătate în zilele următoare şi cealaltă jumătate tocmai în ianuarie 2014.
Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă LPF va debloca suma rezultată din drepturile de televizare pe anul trecut, deoarece echipele aflate în insolvenţă, precum Oţelul, sunt considerate un pericol pentru Liga I, deoarece se pot desfiinţa şi retrage în orice moment. Din acest motiv, în sezonul trecut, Liga Profesionistă a păstrat banii Universităţii Cluj în cont, pentru a se asigura că echipa nu se retrage. Cum Dumitru Dragomir a declarat că la Galaţi este o adevărată “gaură neagră” şi că patronul Adamescu vrea doar să ia bani, nu sădea, este de aşteptat ca LPF să blocheze suma respectivă până la rezolvarea situaţiei.  
De altfel, luna trecută a început un nou scandal în fortbalul românesc, preşedintele LPF fiind acuzat că, în 2011, a trimis banii din drepturile TV în alte conturi decât cele ale cluburilor de fotbal, pentru a păcăli Fiscul. Printre echipele vizate se afla şi Oţelul Galaţi...

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Damian » 12-07-2013 10:00

Stati in casa si vom afla curand unde se duc banii din drepturile tv. Dar cred ca putem ghici toti unde se duc banii, in conturile borfasului din poza. :-x Cei ce deja au iesit in strada au facut o incercare de a elibera clubul, bravo lor si sper din tot sufletul sa o mai faca, dar daca nu vor fi ajutati si de altii le v-a fi foarte greu.
+1

Damian

 •  
 •  

#2 Alexandru C. » 12-07-2013 11:26

Foarte simplu..in burta lui Adamescu..e ca un aspirator de bani..este omul care papa tot..un mancator de c...t!

Alexandru C.

 •  
 •  

#3 nicki55 » 12-07-2013 13:46

Aceste veritabile lacuste , pot fi trase la raspundere ( in fuctie de sumele aspirate ) penal ..? Jigodiile . D - le primar, cel recomandat impreuna cu tine puteti dormi linistiti .. ?

nicki55

 •  
 •  

#4 Dregan » 12-07-2013 14:02

Iata si raspunsul la intrebarea noastra
Nici gălăţenii nu se pot bucura de drepturile de televizare. Intraţi în insolvenţă săptămâna trecută, campionii din 2011 trebuie să îşi rezolve problemele pentru a-l îndupleca pe Dragomir:

“Nimeni nu mai înțelege și nu mai știe ce se întâmplă acolo. Eu nu le-am dat niciun ban şi nici nu o să le dau până nu aflu exact ce se întâmplă la Oţelul”.

Dregan

 •  
 •  

#5 otzelarul » 12-07-2013 16:02

Citez pe Dregan:
Iata si raspunsul la intrebarea noastra
Nici gălăţenii nu se pot bucura de drepturile de televizare. Intraţi în insolvenţă săptămâna trecută, campionii din 2011 trebuie să îşi rezolve problemele pentru a-l îndupleca pe Dragomir:

“Nimeni nu mai înțelege și nu mai știe ce se întâmplă acolo. Eu nu le-am dat niciun ban şi nici nu o să le dau până nu aflu exact ce se întâmplă la Oţelul”.


Desi nu sunt un mare fan a lu' Dragomir de data asta tin sa salut decizia luata de el, decat sa intre banii in conturile TNG mai bine sa ii tina la liga :)

otzelarul

 •  
 •  

#6 Hagi » 12-07-2013 16:10

Daunele morale i-au costat pe asigurători 34 mil. euro în primele cinci luni. Astra a plătit 2 mil. euro pe o singură poliţă RCA

Despăgubirile solicitate de români pentru vătămările corporale şi daunele morale acoperite de poliţele auto obligatorii au crescut exponenţial în ultimii ani, iar asigurătorii sunt nevoiţi să „scoată din buzunar“ sute de mii de euro sau chiar milioane de euro pentru un singur caz.

Cea mai mare despăgubire achitată în contul unei poliţe de răspundere civilă auto (RCA) de la începutul acestui an a însumat aproximativ două milioane de euro şi a fost plătită de Astra.

Poliţa RCA a acoperit plăţile pentu vătămările corporale şi morale ale unui accident de circulaţie produs în Italia în urma căruia două persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite.

Cea mai mare despăgubire plătită pentru un accident produs în România a fost de 885.000 de euro.

zf.ro/.../...

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |