STIRI Liga I “Nu există posturi deficitare”

Ionut Badea - in centrul imaginiiIonut Badea - in centrul imaginiiIntr-un interviu acordat Vietii Libere, noul antrenor al Oţelului spune că, momentan, la echipă se va încerca o reconstrucţie, dar fără a se aduce alţi jucători. Ionuţ Badea afirmă că nu are posturi vulnerabile în echipă, mai ales că jucătorii aceştia pe care îi are sunt gata să înceapă sezonul.

Tehnicianul spune că i s-a impus ca obiectiv creşterea tinerelor talente, iar el s-a apucat deja de această misiune.
Chiar dacă nu a vrut să comenteze prea mult problemele de la club, antrenorul a explicat până la urmă că pentru el insolvenţa înseamnă doar reorganizarea clubului pentru a reveni la un anumit echilibru finaciar.

Ionuţ Badea: “E o situaţie specială momentan la club, e o tendinţă de reconstrucţie, mai puţin de a aduce jucători. În momentul de faţă nu pot să spun că există posturi deficitare, aş minimaliza efortul depus de jucători până acum. Echipa e pregătită să înceapă sezonul, deci nu se pune problema de posturi vulnerabile. Obiectivul pentru noul sezon, din punct de vedere sportiv, este să facem echipa să funcţioneze, plus formarea unor jucători din propria pepinieră. Deja acest lucru a început. Am avut nu mai puţin de şase jucători sub 20 de ani în pregătiri. Pentru mulţi dintre ei a fost primul cantonament în străinătate cu echipa mare. Sunt jucători tineri cu potenţial de creştere. Doar cu răbdare pot creşte, pot ajunge pe un traseu ascendent într-o perioadă de 1-3 ani. Cam aceasta e perioada de graţie, ca până la 20-21 de ani să se definească pentru viitor. Problemele de la club sunt lucruri care ţin de directorul general Narcis Răducan, eu discut din punct de vedere sportiv. N-am avut nici un fel de problemă de acest gen cu jucătorii în cantonament, ba dimpotrivă, ei au reacţionat profesionist şi au dat totul în pregătire. Insolvenţa e o soluţie pentru mai multe cluburi din Liga I, nu doar pentru Oţelul. Pe de o parte, e Rapid ca un exemplu negativ, dar mai e şi „U”Cluj, care a reuşit să treacă cu bine. Insolvenţa e practic o reorganizare care permite clubului să revină la echilibru financiar.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 extasy » 16-07-2013 10:52

Dar anul acesta nu se pun in vanzare abonamente?
−1

extasy

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 16-07-2013 11:57

Cica nu sunt posturi deficitare, au plecat atatia de la echipa si nu a venit nici un jucator sa ii inlocuiasca si nu sunt posturi deficitare!
A mai spus Narcis ca ne luptam pentru prima parte a clasamentului! Da...., sigur, vom fi ciuca batailor la fel ca si anul trecut!

Myhay20

  •  
  •  

#3 viorel21 » 16-07-2013 14:31

Citez pe Myhay20:
Cica nu sunt posturi deficitare, au plecat atatia de la echipa si nu a venit nici un jucator sa ii inlocuiasca si nu sunt posturi deficitare!
A mai spus Narcis ca ne luptam pentru prima parte a clasamentului! Da...., sigur, vom fi ciuca batailor la fel ca si anul trecut!

Nu cred ca am fost chiar "ciuca batailor" anu trecut.. Iti reamintesc ca cele mai multe puncte le-am facut cu echipele mari.. Da ai si tu dreptatea ta.. Anu asta nu trebuie sa ne asteptam la nimic bun..

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |