STIRI Liga I Supercampionii de acum 2 ani

Supercupa care se afla acum in vitrina noastraSupercupa care se afla acum in vitrina noastraOţelul a câştigat primul trofeu din istorie abia în 2011, la 47 de ani de la înfiinţare şi nu orice trofeu, ci chiar pe cel care se acordă campioanei României la fotbal. La nici două luni distanţă, “oţelarii” au păşit iar pe gazon, într-un meci cu un alt premiu pe masă: SUPERCUPA.
În faţa gălăţenilor se afla Steaua Bucureşti, o echipă rănită în orgoliu după clasarea slabă din campionat, dar care îşi spălase ruşinea prin cucerirea Cupei României. Diferenţa de puncte dintre cele două echipe fusese mare în campionat, dar acum se juca într-o singură manşă pe teren neutru şi orice se putea întâmpla. Mai mult, steliştii reprezentau complexul dintotdeauna al gălăţenilor: 46 de meciuri directe, 35 de victorii ale bucureştenilor, 3 egaluri şi doar 8 victorii pentru Oţelul, la acea oră.
Cu toate acestea pe terenul neutru din Piatra Neamţ nu a existat decât o singură echipă şi aceea a fost campioana României, iar ziua de 17 iulie, ca şi cea de 15 mai, a devenit sărbătoare legală în calendarul “oţelarilor”. Golul marcat de Laurenţiu Buş, după o acţiune personală de toată frumuseţea, cât şi jocul spectaculos pe alocuri, prestat de Oţelul, au făcut deliciul tribunelor şi telespectatorilor. La Piatra Neamţ totul a fost la superlativ pentru gălăţeni, care deşi au câştigat doar cu 1-0 se puteau impune de o manieră şi mai categorică, dacă ar fi fructificat toate ocaziile avute, iar în tribune galeria noastră a făcut spectacol în ciuda numeroşilor stelişti.  Sărbătorirea Supercupei şi trofeul de “cel mai bun jucător al meciului” câştigat de Laurenţiu Buş şi înmânat de către campionul gălăţean al boxului profesionist, Lucian Bute, au încheiat o seară de vis pentru cei 2000 de fani gălăţeni sosiţi la faţa locului, pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de culorile iubite.  

FOTO AICI           VIDEO AICI

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 17-07-2013 07:13

Acesta este trecutul, frumos, intr-adevar, dar este istorie. O istorie cu care ne mandrim, pe care am trait-o in direct... Insa trebuie sa privim in viitor, iar acesta nu pare prea luminos la prima vedere... Poate sunt eu optimist incurabil si am prea multa incredere in oameni, insa parca zaresc si ceva raze de soare printre norii insolventei... :)))

cameleon

  •  
  •  

#2 dj » 17-07-2013 08:03

CE A FOST A FOST,CE VA FI VA FI NOI TE VOM IUBIIII OTEEEELUUUUU

dj

  •  
  •  

#3 Tudor » 17-07-2013 13:14

Azi am vazut la Money TV o emisiune cu titlul "De la insolventa la reorganizare. Ghid pentru supravietuire". Nu am prins emisiunea de la inceput si nici nu intelegeam tot ce zicea acel om care era pregatit in problemele astea, dar ideea e ca nu e capat de drum insolventa. Acum sa vedem ce-o fi...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |