STIRI Liga I Milea, primul transfer

Ciprian Milea (sursa foto: prosport.ro)Ciprian Milea (sursa foto: prosport.ro)FC Oţelul a avut una din cele mai slabe campanii de transferuri din istorie, lucru datorat în mare parte blocării conturilor de către ANAF. Sechestrul a fost oprit în cele din urmă, iar acum cei din conducere înearcă cu disperare să legitimize fotbalişti pentru noul sezon.

De altfel, perioada de transferuri nu se opreşte odată cu începerea noului campionat, ci va dura până la începutul lui septembrie, deci, teoretic, se mai pot aduce jucători, dar se pare că interesul şi mai mare este acela de a vinde câţiva fotbalişti, cu Iorga şi Neagu în capul listei.
Primul transfer nu putea fi altul decât cel al lui Ciprian Milea, mijlocaşul antrenându-se de altfel în pauza dintre sezoane cu Oţelul. El a fost împrumutat până la iarnă de la Fortuna Brazi, echipă ce îl deţine şi care are o strânsă legătură cu formaţia noastră, omul de legătură fiind patronul Radu Călin, un apropiat al trupei de la malul Dunării şi în trecut. Dacă dă randamentul scontat, Milea va fi achiziţionat definitiv de către clubul roş-alb-albastru la iarnă. Interesant este totuşi că mijlocaşul a aparţinut Oţelului în trecutul recent, dar a fost lăsat liber să plece, iar acum este răscumpărat.
Ciprian Ştefan Milea este gălăţean la origini şi a sosit gratis la Oţelul la începutul lui 2011 de la Politehnica Iaşi, dar nu a jucat niciun meci în tricoul roş-alb-albastru, el fiind în recuperare după o accidentare deosebit de gravă, urmată de două operaţii la genunchi. Mijlocaşul a fost crescut de Dunărea şi a mai trecut pe la Petrolul, dar a jucat la nivelul primei divizii doar pentru Politehnica şi CSMS Iaşi. Sezonul trecut a fost poate cel mai bun al lui, chiar dacă ieşenii au retrogradat, având 4 goluri în 30 de meciuri.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 21-07-2013 21:32

La multi ani Bogdan Chipirliu si la cat mai multe prezente in tricoul ros-alb-albastru!!!

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |