STIRI Liga I Oţelari la Dunărea

Auras GohoreanuAuras GohoreanuAuraş Gohoreanu şi Ştefan Lupu, tinerii fotbalişti care s-au pregătit în ultimele două cantonamente cu Oţelul, s-au transferat la Dunărea, unde speră să poată juca mai mult decât ar fi făcut-o la echipa fanion a Galaţiului. Cei doi fotbalişti de 19 ani completează astfel tabloul unei pleiade de oţelari trecuţi în tabăra dunărenilor.


Tot aici găsim mai întreg staff-ul campion din 2011, cu Ion Balaur – principal, Tudorel Călugăru – antrenor cu portarii şi Ionel Tămăşanu – preparator fizic. De asemenea, Sorin Cucu şi Moise (Oţelul II) au ajuns şi ei în cantonamentul Dunării. Mai mult, tot aici se regăseau deja, sub formă de împrumut, mai mulţi foşti roş-alb-albaştri precum: Alexandru Chebac, Iulian Negoescu sau turcul Cenk Firat.
Deşi se vorbea de o trecere a Dunării în prima divizie, odată cu sprijinul autorităţilor în frunte cu Marius Stan, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa, a doua echipă ca importanţă din Galaţi, fiind doar o variantă de rezervă în cazul în care conducerea de la Bucureşti nu reuşeşte să mai redreseze Oţelul din punct de vedere financiar.

Ilie Hagioglu (preşedinte Dunărea): „Nu se pune problema să atacăm promovarea în următorul sezon, nici nu o vom face cât timp Oţelul va reprezenta fotbalul gălăţean în prima ligă. Dar trebuie să fim pregătiţi să putem promova dacă se va întâmpla vreo nenorocire cu Oţelul. Acum încercăm să formăm o echipă competitivă bazată pe jucători tineri gălăţeni.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 25-07-2013 12:04

Doar Otelul conteaza la Galati!

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 cameleon » 25-07-2013 14:03

Este bine totusi ca la Galati sa mai existe inca o echipa, asa cum e Dunarea, si care sa fie independenta de Otelul. Atat timp cat intre ele nu va fi un razboi fratricid, este totul ok. Oricum, ambele echipe au de castigat daca intre ele exista un acord mutual de ajutor, iar pentru jucatori ar fi si mai bine, pentru ca una e liga a 2-a, alta e satelitul in liga a 3-a...
Colaborarea ar putea exista chiar si daca Dunarea ar promova pe prima scena....
+2

cameleon

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 25-07-2013 15:15

dar ce, 2 echipe in liga 1 e vreo problema ? la Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta vad ca nu e nicio problema. aceste 4 orase au 2-3 echipe in liga 1, si noua ne e frica sa nu cumva sa promoveze a doua!
−2

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |