STIRI Liga I „Ne vom mai despărţi de 4-5 jucători”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuIată ce au declarat antrenorul Ionuţ Badea, directorul general Narcis Răducan şi Gabriel Giurgiu la conferinţa de presăde dinaintea partidei cu Universitatea Cluj:


Gabriel Giurgiu: “Am început cu dreptul, am câştigat trei puncte în prima etapă, ne aşteaptă un sezon greu, dar vom lua treptat fiecare meci în parte şi sperăm să fie un an bun pentru noi. Am mai jucat împotriva celor de la U Cluj, clubul la care am crescut, acum sunt la Oţelul şi îmi doresc ca echipa mea să câştige acest meci. Ultimul joc a fost destul de curând, am pierdut neaşteptat atunci şi am avut de învăţat de la acea înfrângere. Suntem jucători profesionişti şi ne facem treaba la fiecare joc sau antrenament. Atmosfera de la lot este bună, s-au mai mişcat lucrurile pe plan financiar şi suntem încrezători pentru viitor.”

Ionuţ Badea: „Ceea ce discut cu jucătorii rămâne între noi, nu fac public reproşuri. Insist după fiecare meci pe analize individuale şi colective, discut cu fiecare în parte şi în funcţie de aceste aspecte vom lua deciziile. Interesul meu e ca echipa să funcţioneze din ce în ce mai bine de la un meci la altul. Întreg lotul este valid şi mi-a fost greu să fac lista primilor 18. Întâlnim o echipă ambiţioasă a Ligii I, care a împrumutat din ambiţia antrenorului său, Ionel Ganea. Nu va fi uşor, mai ales în momentele în care vom avea posesia pentru că adversarul nostru închide bine spaţiile, are aceeaşi tendinţă defensivă ca în sezonul trecut. Sper ca suporterii să ne fie alături la acest joc pentru că avem nevoie de ei. Sevillano a început pregătirile, analiza asupra lui a fost făcută cu ajutorul datelor de la InStat. E un atacant cu potenţial foarte mare şi peste trei săptămâni sau o lună ar putea fi pus la punct, momentan e în urmă cu pregătirea fizică. Mi-am propus să atingem vârful de formă în etapa a şaptea, dar asta nu înseamnă că nu vom juca nimic până atunci sau că de atunci vom rupe norii şi vom zdrobi tot ce ne iese în cale. Sipovic e într-o situaţie de evaluare şi în funcţie de asta se va lua o decizie asupra lui. După două-trei săptămâni vom şti dacă avem nevoie de altcineva pe postul de fundaş central.”

Narcis Răducan: „În limita bugetului am ajuns la un numitor comun cu cei patru jucători pe care i-am dorit. N-ar strica un vârf de careu, dar nu-i obligatoriu să jucăm un stil de joc în jurul unui atacant masiv. Am văzut ca pe o oportunitate aducerea lui Sevillano, pentru că este un jucător foarte tânăr din prima ligă argentiniană. Riscurile noastre sunt minime, el vine sub formă de împrumut timp de un an, fără să plătim nimic, cu opţiune de cumpărare dacă ne va convinge. Salariul său e unul mediu, în tonul celorlalte salarii de la Oţelul. Vom avea o întâlnire cu Grahovac şi Stromajer după meciul cu „U”Cluj, le vom propune renegocierea salariilor şi în funcţie de asta vom vedea dacă vor rămâne sau nu. Grahovac a venit la mine acum o lună şi mi-a zis că vrea să plece, dar nu s-a mai concretizat transferul. I-am luat apărarea în faţa suporterilor după ce şi-a dat jos pantalonii. Branko nu mai e în primii doi portari în acest moment, dar poate reveni dacă ajungem la un numitor comun. Stromajer e în aceeaşi situaţie, dorim micşorarea salariului pentru că noi considerăm că n-a evoluat la nivelul aşteptărilor, lucru pe care l-au observat şi suporterii de altfel. O situaţie asemănătoare e şi cea a lui Didi, care are probleme, probabil se va opera din nou şi e posibil să reziliem contractul de comun acord. Vor fi patru-cinci jucători de care ne vom mai despărţi în perioada următoare şi vom ajunge la un lot echilibrat de 26. E posibil să mai împrumutăm jucători la Dunărea sau în altă parte. Postul de fundaş central e acoperit momentan. La propunerea antrenorului a fost readus Sipovic la prima echipă, care a avut o ofertă din Ungaria, dar nu s-a concretizat. Cei de la „U”Cluj şi-au păstrat spiritul, ne-au surprins pe toţi în sezonul trecut. Sperăm ca de această dată să nu ne mai încurce şi să reuşim să dublăm victoria obţinută în prima etapă la Braşov. N-a fost o campanie de organizare normală la abonamente, dar nici nu ne-am mai confruntat până acum cu insolvenţa. Am apelat la altă tipografie din Bucureşti şi de aceea au fost anumite întârzieri. Cei care s-au înscris online vor fi contactaţi pentru a-şi primi abonamentele, iar cei care nu vor apuca până la meciul cu U Cluj vor primi abonamente provizorii. Vrem ca suporterii să vină în număr cât mai mare, contează foarte mult pentru echipă. Din iarnă vom lua măsuri de marketing pentru că am neglijat puţin acest sector până acum. Am primit asigurări din partea patronului că vor rămâne aproximativ aceleaşi preţuri la bilete.” 

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Florin22 » 27-07-2013 10:59

Deci Gravo,Stromajer,Didi vor pleca sigur dar care sunt ceilalti 2 jucatori ? Iorga si Neagu ? cumva unul din ei la Astra? pentru ca momentan acestia sunt singurii doriti si de alte echipe, desigur ar fi si Astafei dar nu cred ca sunteti atat de idioti incat sa ii da-ti drumu dupa jumatate de sezon, sau sunteti ? sper sa nu ii da-ti drumu lu' Zaharia pt. ca ati fi si mai idioti, dar sunteti deja :) e bine ca se face o remaniere a lotului "datorita transferurilor masive facute in aceasta vara, au venit jucatori de-o valoare incontestabil mai mare decat ce avem acum, jucatori vanduti pe meleoane de ron..."
+2

Florin22

 •  
 •  

#2 schillaci » 27-07-2013 11:19

L-as prefera pe Viglianti la conferinte in locul lui Raducan, probabil ar mai spune si lucrurilor pe nume.
+2

schillaci

 •  
 •  

#3 lucigl » 27-07-2013 11:45

Narcise nu mai zi nimic de inscrierea online la abonamente . Mai bine taci decat sa vorbesti in necunostiinta de cauza.
+3

lucigl

 •  
 •  

#4 Tudor » 27-07-2013 13:00

Ati neglijat putin marketingul? Sigur nu l-ati desfiintat cu buna stiinta?
+5

Tudor

 •  
 •  

#5 Dregan » 27-07-2013 13:05

Citez pe Tudor:
Ati neglijat putin marketingul? Sigur nu l-ati desfiintat cu buna stiinta?

Adevarat...
+2

Dregan

 •  
 •  

#6 Hagi » 27-07-2013 13:08

Se pare ca Didi deja si-a reziliat contractul cu Otelul.

Oțelul a punctat și la capitolul plecări. Brazilianul Didi și-a reziliat contractul cu echipa gălățeană după ce a ajuns la un acord cu directorul general al clubului gălățean.

presagalati.ro/.../39708.html
+1

Hagi

 •  
 •  

#7 Florin22 » 27-07-2013 13:45

Didi = Inkango - la fel de mult au stat accidentati iar cand intrau dadeau cate un gol poate 2 si dupa se rupeau 2-3 luni, cred ca si Ilie a stat mai mult accidentat si a avut posibilitatea sa manance mai mult seminte pe faleza decat sa se recupereze...platim salarii chiar degeaba la unii jucatori.
+1

Florin22

 •  
 •  

#8 Myhay20 » 27-07-2013 14:25

Care sunt cei 4 nou veniti? Sevillano este unul, dar ceilalti?
+1

Myhay20

 •  
 •  

#9 Dregan » 27-07-2013 16:32

Probabil se refera la Bosneag, Gavrila si Punga
+2

Dregan

 •  
 •  

#10 Myhay20 » 27-07-2013 21:09

Citez pe Dregan:
Probabil se refera la Bosneag, Gavrila si Punga


Pai unul dintre ei este portar si nu cred ca aveam mare nevoie de portar..., iar ceilalti sunt la echipa a doua! Cum se poate spune ca ne-am intarit?
+1

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |