FOTO Marian BrailescuFOTO Marian Brailescu„Vom avea o întâlnire cu Grahovac şi Stromajer după meciul cu U Cluj, le vom propune renegocierea salariilor şi, în funcţie de asta, vom vedea dacă vor rămâne sau nu” a declarat recent Narcis Răducan.


Directorul general le-a făcut vânt celor doi jucători, la cererea patronatului, deoarece se considera că cei doi străini ar avea salarii prea mari. Bineînţeles că s-au mai invocat şi alte motive, ce ţin de viaţa extrasportivă pentru a da o altă culoare scandalului, dar jucătorii au negat cu vehemenţă acuzaţiile.
Cu toate acestea, atât Grahovac, cât şi Stromajer ar avea şanse să revină în prima echipă a Oţelului, cel puţin la nivel declarativ. Narcis Răducan a explicat că fotbaliştii sunt aşteptaţi la discuţii şi, dacă acceptă o reducere salarială, atunci s-ar întoarce fără probleme la antrenamentele conduse de Ionuţ Badea. De altfel, în caz că aceştia refuză, li s-au pregătiit deja înlocuitori: portarul Boşneag şi mijlocaşul stânga Pungă, ambii jucând de curând pentru “satelit”.
Pe de altă parte, atacantul Cleidimar Magalhães Silva “Didi” nu va mai continua la Oţelul, el discutând deja cu Narcis Răducan despre rezilierea contractului. Ca şi la CFR Cluj în trecut, brazilianul a avut un debut fulminant, marcând 8 goluri într-un singur retur pentru Oţelul, dar s-a accidentat grav în mai multe rânduri de atunci, fiind mai mult prin cabinete medicale decât la antrenamente.

Narcis Răducan: „Vom avea o întâlnire cu Grahovac şi Stromajer după meciul cu „U”Cluj, le vom propune renegocierea salariilor şi în funcţie de asta vom vedea dacă vor rămâne sau nu. Grahovac a venit la mine acum o lună şi mi-a zis că vrea să plece, dar nu s-a mai concretizat transferul. I-am luat apărarea în faţa suporterilor după ce şi-a dat jos pantalonii. Branko nu mai e în primii doi portari în acest moment, dar poate reveni dacă ajungem la un numitor comun. Stromajer e în aceeaşi situaţie, dorim micşorarea salariului pentru că noi considerăm că n-a evoluat la nivelul aşteptărilor, lucru pe care l-au observat şi suporterii de altfel. O situaţie asemănătoare e şi cea a lui Didi, care are probleme, probabil se va opera din nou şi e posibil să reziliem contractul de comun acord. Vor fi patru-cinci jucători de care ne vom mai despărţi în perioada următoare şi vom ajunge la un lot echilibrat de 26. E posibil să mai împrumutăm jucători la Dunărea sau în altă parte.”

Branko Grahovac: „Mi s-a adus la cunoștință să-mi caut echipă pentru că dacă rămân oricum nu o să mai joc. Eu nu mi-am găsit altă echipă, mai am contract încă doi ani și vreau să joc pentru Oțelul. În cantonamenutl din Anglia am ajuns cu patru zile întârziere din cauza celor din conducerea echipei, care nu au reușit să-mi facă rost la timp de viză. Clubul vrea să renunțe la toți jucătorii din fosta Iugoslavie și din acest motiv m-au trimis la echipa a doua."