STIRI Liga I Neagu în echipa etapei

Neagu vs RooneyNeagu vs RooneyOţelul a întors rezultatul cu Universitatea Cluj şi s-a instalat în fotoliul de lider, fiind singura formaţie cu maximum de puncte în primele două etape. Deşi la prima vedere  gălăţenii au avut mari probleme în teren, datele statistice relevă câteva surprize de proporţii, care demonstrează că roş-alb-albaştrii meritau indubitabil să câştige jocul contra clujenilor.   


Cheia meciului a fost posesia, Oţelul clasându-se pe primul loc din acest punct de vedere în această rundă, ţinând 32 de minute de balon. Ca şi comparaţie, locurile 2 şi 3, Petrolul şi Viitorul, au avut mingea timp de 28, respectiv 27 de minute! Oţelarii n-au ţinut degeaba balonul, ci au venit ca un tăvălug peste “şepcile roşii”, în special în repriza doua. Cu 111 atacuri, gălăţenii se situează tot pe primul loc în topul respectiv al rundei, fiind urmaţi de cei de la Dinamo şi Gaz Metan Mediaş cu 105, respective 104 atacuri.
Lucrurile de mai sus nu ar fi fost posibile fără forma de excepţie arătată de Ionuţ Neagu. Acesta a prins echipa etapei, conform statisticilor InStat Football, cu 79% din pase reuşite, plus un gol de senzaţie, marcat direct din lovitură liberă, procedeu întâlnit tot mai rar la gălăţeni în ultima perioadă.
În echipa rezervelor îi mai avem pe Cristian Sîrghi, care nu numai că s-a achitat foarte bine de sarcinile defensive, dar a urcat surprinzător în atac, Gabriel Giurgiu şi pe brazilianul Marquinhos care a hăituit în permanenţă defensiva oaspeţilor, reuşind 4 driblinguri cu care s-a clasat pe locul 2 în topul rundei, la egalitate cu Maah de la CFR Cluj.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 31-07-2013 13:44

@Vlad Drăgan

In echipa rezervelor mai este si Gabriel Giurgiu mijlocas defensiv. vochin.gsp.ro/.../...
+1

Hagi

  •  
  •  

#2 Dregan » 31-07-2013 14:27

Citez pe Hagi:
@Vlad Drăgan

In echipa rezervelor mai este si Gabriel Giurgiu mijlocas defensiv. vochin.gsp.ro/.../...

Mersi, mi-a scapat.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |