Conducerea OteluluiConducerea OteluluiOţelul ar trebui să joace duminică pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar gorjenii au făcut cerere de amânare a meciului la Liga Profesionistă de Fotbal. Conducerea Oţelului declară însă că este cam târziu ca jocul să mai fie reprogramat. Iată ce au declarat părţile implicate, cu două zile înainte de partidă:

Ionuţ Badea: „Ne aşteaptă o partidă cu o echipă bună a Ligii I, cu individualităţi, jucători care pot face diferenţa, astfel că avem nevoie de concentrare. Sperăm să putem profita de oboseala lor acumulată după meciul cu Hapoel. Va fi importantă posesia pe care o vom avea. Am sesizat destule dificultăţi pe care Pandurii le-a întâmpinat în partida din Europa League, dar au o echipă omogenă. N-am nicio revanşă de luat chiar dacă am antrenat în trecut acolo, acum sunt la Oţelul şi sunt foarte mândru de asta.”

Marin Condescu (preşedinte Pandurii Tg.Jiu): „E foarte important pentru noi returul din Israel, am fi vrut amânarea partidei cu Oţelul. Trebuie să ne stabilim clar obiectivele pentru următoarele două jocuri, mai bine câştigăm unul decât să le pierdem pe amândouă. Prioritar e să mergem mai departe în Europa, iar pentru asta e posibil să intre cu Oţelul cei care au jucat mai puţin.”

Alejandro Viglianti (director sportiv Oţelul): „Nu se pune problema amânării, e deja prea târziu pentru asta. Noi ne-am pregătit pentru meci şi vrem să ne întoarcem cu puncte de la Târgu Jiu.”

Victoraş Astafei: „Nu mă gândesc doar să dau gol, ci să câştigăm. E important să-mi ajut echipa să câştige nu să înscriu eu. Îl cunosc pe Pustai şi pe câţiva jucători de acolo, ştiu că au valoare, dar orice echipă din Liga I poate fi învinsă."