STIRI Liga I Boșneag și Pungă au prins lotul

Georgel PungaGeorgel PungaNoile transferuri ale Oțelului au prins pentru prima dată, de când au venit la Galați, lotul pentru un meci oficial de Liga I. Portarul Ionuț Bosneag și mijlocașul stânga Georgel Pungă fac parte în premieră din primii 18 jucători, ei prinzând deplasarea către Târgu Jiu.

Cel mai probabil ambii vor fi rezerve, dar totuși este un pas înainte având în vedere că până acum au jucat doar la satelit. Și tânărul atacant Alexandru Tudorie se află în aceeași situație, prezentată mai sus, fiind cooptat în lot pentru prima oară în noul campionat.
La capitolul indisponibili îl avem pe Lucian Murgoci care s-a accidentat la partida cu Universitatea Cluj. El va fi înlocuit ca și etapa trecută de către Daniel Popescu, însă postul respectiv rămâne vulnerabil, mai ales că în acest moment nu există rezervă pentru acea zonă. Silviu Ilie și Alexandru Zaharia sunt în continuare în perioada de recuperare, în timp ce Branko Grahovac, Jaka Stromajer și Didi nu mai fac parte din planurile de viitor ale echipei.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 03-08-2013 08:46

Cum sa fie bosneag pe banca, cand el e in urma cu pregatirea, el abia sosind la Galati? :cry:

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |