STIRI Liga I Grahovac rămâne în tribună

Branko GrahovacBranko GrahovacChiar dacă au fost ceva probleme de portar la partida pierdută la Târgu Jiu, 1-2 cu Pandurii, Narcis Răducan anunţă că nu s-a schimbat nimic în cazul lui Branko Grahovac. Acesta rămâne exclus din lot, deoarece nu a acceptat o diminuare salarială, acelaşi motiv pentru care şi Jaka Stromajer a fost exilat.

Interesant este faptul că adevăratul motiv al mazilirii portarului bosniac a fost pronunţat abia acum, până ieri spunându-se ba că acesta ar avea o viaţă extrasportivă tumultuoasă sau că ar fi cerut transferul la altă echipă. Până la urmă a ieşit la iveală faptul că goalkeeperul a fost trimis la echipa a doua pentru că nu a acceptat ca salariul să-i fie ciuntit.

Narcis Răducan: „N-avem răspunsuri pozitive de la Grahovac şi Stromajer, le-am propus renegocierea contractelor, astfel că e probabil să ne despărţim. Avem doi portari cu experienţă în lot, iar dacă va fi cazul vom aduce alt portar în iarnă.”

În afara celor doi jucători din spaţiul ex-iugoslav, la partida cu Petrolul vor mai lipsi Lucian Murgoci (accidentat), dar şi Silviu Ilie sau Alexandru Zaharia, aflaţi pe ultima sută de metri a perioadei de recuperare.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 10-08-2013 08:08

locul lui e in poarta si sa vazut clar laeciul cu pandurii unde fundasii centrali au gresit grav dar si branet e vinovat in egala masura pt ca cenrarile veneau din faze fixe si din fata acolo el era suveran trebuia sa fie pe ele nu pe linia portii undee victima sigura
+2

bigsorin

  •  
  •  

#2 Issos » 10-08-2013 10:23

Normal ca locul lui Grahovac este in poarta. Povestea cu negocierea e doar o scuza penibila si neadevarata, inlaturarea celui mai bun portar al echipei are alte resorturi.
+1

Issos

  •  
  •  

#3 schillaci » 10-08-2013 10:48

Conducerea nu intelege ca e mai rentabil sa te clasezi cu 2-3 locuri mai sus in clasament ( castigand prin asta cateva sute de mii de euro ), decat sa economisesti vreo 20 de mii de euro cu salariul celui mai bun portar din lot ?
Daca in cazul lui Jaka pot sa inteleg logica ( pentru ca oricum n-ar fi titular ), la Grahovac e cu totul alta situatie...
Grahovac e cel mai bun portar din lot si....punct
+3

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |