STIRI Liga I Revanşa cu Petrolul

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaOţelarii au pierdut ambele meciuri din campionat şi au fost eliminaţi din semifinalele Cupei de Petrolul în sezonul trecut. Din acest motiv, directorul general Narcis Răducan consideră că a venit vremea revanşei gălăţenilor în faţa prahovenilor.


Antrenorul Ionuţ Badea şi-a propus acelaşi obiectiv, chiar dacă recunoaşte că Petrolul este o echipă mai puternică chiar şi decât Pandurii, formaţie care ne-a învins etapa trecută, ambele trupe fiind calificate în play-off-ul Europa League. La final tehnicianul a comentat şi problema orei de disputare a partidei de duminică, declarând că nu e normal să jucăm la 17.00, pe caniculă, dar din păcate aceste lucruri nu depind de clubul de la malul Dunării.

Narcis Răducan: „Suntem motivaţi din acest punct de vedere, avem de luat o revanşă în faţa Petrolului şi sper să reuşim să ne impunem. O mică revanşă în faţa lor a fost obţinută în returul semifinalei din Cupa României, dar nu ne putem mulţumi doar cu atât.”

Ionuţ Badea: „Ne aşteaptă o partidă pe care trebuie să o abordăm la victorie. Calitativ, lotul Petrolului e peste cel al Pandurilor, din punctul meu de vedere, iar ultimul meci din cupele europene aduce şi entuziasm pentru adversar. Ca să ne impunem avem nevoie de concentrare şi eficienţă mai mare la finalizare faţă de jocul precedent. Vom vedea la ora jocului dacă faptul că Petrolul joacă în cupele europene va fi un avantaj pentru noi. Din păcate, nu decidem noi ora de disputare a partidei, clar e un handicap pentru spectacolul fotbalistic, probabil vor fi mai puţine faze de poartă. Voi pregăti jocul într-o manieră deosebită pentru ca jucătorii să fie pregătiţi să înfrunte şi căldura.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 MariusCosmin » 10-08-2013 11:27

+1

MariusCosmin

  •  
  •  

#2 radu_alex13 » 10-08-2013 13:05

Eu as fi multumit cu un egal in fata petrolului.
−2

radu_alex13

  •  
  •  

#3 Damian » 10-08-2013 23:16

Stiti de ce ne-au programat pe canicula nu? ne-au programat la o ora caniculara in speranta ca stadionul nostru va fi ma mult gol in tribune si astfel echipa noastra sa nu beneficieze de suportul publicului. Stadionul nostru nu e acoperit ca vagauna petrolista si ei spera sa profite. Oricum nu vom fi decat o mana de oameni pe stadion ca de obicei.
+1

Damian

  •  
  •  

#4 Steel Dany » 11-08-2013 01:08

am trait s-o vad si p-asta, Petrolul Ploiesti e favorita acasa la noi, la Otelul Galati, Doamne..... si inca ce cote...2.15 Petrolul, 3,40 Otelul... daca jucam in deplasare cum mai era...

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |