STIRI Nationale Neagu la naţională

Ionut Neagu a fost convocat la nationala !Ionut Neagu a fost convocat la nationala !Mijlocașul central al echipei Oțelul Galați, Ionuț Neagu, a fost convocat de selecționerul Victor Pițurcă pentru meciul amical dintre România şi Slovacia, care se va disputa miercuri 14 august, cu începere de la ora 21.00 pe Arena Naţională din Bucureşti.


Ionuţ Neagu este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului şi singurul jucător al echipei fanion a Galaţiului aflat în circuitul echipei reprezentative în ultima vreme. Mijlocaşul la închidere a evoluat de 4 ori în reprezentativa de tineret, o dată în selecţionata U23 și de 3 ori la naţionala de seniori , toate trei în jocuri amicale (3-1 cu Grecia, 4-0 cu Turkmenistan şi 1-1 cu Uruguay), fiind unul din pariurile lui Victor Piţurcă pentru viitorul selecţionatei României.
În acest sezon, Neagu a fost titular în toate cele 4 partide disputate de Oţelul, marcând un gol în jocul cu Universitatea Cluj. Şi la jocul de ieri cu Petrolul, mijlocaşul central a fost unul din puţinii oţelari care au dat randamentul scontat.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 12-08-2013 15:21

Important este sa-l si foloseasca ! Eu ma astept sa-l bage, ca doar e amical si de asta l-a si convocat. Sper sa faca o figura buna si sa fie convocat in continuare.
+1

Tudor

  •  
  •  

#2 geo007ro » 12-08-2013 17:36

Mult succes la nationala!
+2

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |