STIRI Liga I Debut Gavrilă

Bogdan GavrilaBogdan GavrilaÎn minutul 63 al jocului dintre Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti am avut parte de un nou debut în formaţia noastră, Bogdan Gavrilă evoluând pentru prima oară în carieră în Liga I a României.
În ultimul an, la Oţelul au debutat mai mulţi jucători, precum Murgoci, Chipirliu, Tudorie sau Adăscăliţei, majoritatea crescuţi în propria pepinieră, deşi acesta nu este şi cazul lui Gavrilă.


Bogdan Gavrilă are 21 de ani, iar cariera sa a început cu un scandal imens între Dunărea Galaţi, care l-a crescut, şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu care l-a furat practic pe junior la acea vreme şi l-a vândut apoi în 2009 la AS Roma! Mijlocaşul dreapta a mai trecut şi pe la Lecce, iar apoi s-a întors în România, unde a fost preluat bineînţeles de către Chindia Târgovişte, fosta formaţie patronată de Gică Popescu, care a plătit doar grila de formare a fotbalistului către Dunărea, în valoare de 21.000 lei. Aici, în cea de a doua divizie, a strâns 34 de meciuri în două sezoane, timp în care a marcat şi două goluri, fiind om de bază într-o echipă de tineri. Conform tansfermarkt.de valorează 150.000 de euro.
În altă ordine de idei, Sergiu Costin a înscris un nou gol pentru Oţelul, după o pauză de un an şi 3 luni, ultima oară el marcând contra Vasluiului. De asemenea, ar mai fi de remarcat că echipa noastră a marcat din nou din lovitură liberă, după ce şi Ionuţ Neagu reuşise acest lucru cu U.Cluj, procedeul respectiv transformându-se tot mai rar în gol în ultimii ani.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 13-08-2013 10:57

Lasati suporterii sa isi sustina echipa
+1

bigsorin

  •  
  •  

#2 bigsorin » 13-08-2013 11:16

Întâlnire LSG - Ionuț Badea -siii ce sa discutat poate spune cineva?
+1

bigsorin

  •  
  •  

#3 ciprian » 13-08-2013 11:47

Mda bun juktor gavrila asta a marcat foarte multe goluri ,la noi o sa marcheze la antrenamente daca la divizia B a dar 2 goluri in 34 de etape...a aparut si asta ca ciuperca dupa ploaie.ar trebui sal bage pe popescu cateva etape in locu lui poate marcheaza el mai mult.daca ia facut loc cu forta in echipa...si apropo de chipirliu si tudorie nu sa mai auzit nimic ce sa intamplat cu ei?ne plangem ca nu avem fundasi ,nu avem atacanti dar postul celor doi este exact unde ne lipseste.nu credeti ca ar trebuie sai lasam sa vedem ce pot.sai lasam sa demonstreze ca sunt fotbalisti.baietii au debutat si dupa nu sa mai auzit nimic.ce se intampla domnule narcis?dc nu bagati fotbalistii tineri makr nu avem mari pretentii din prima de la ei si pot sa cresca si pot tine clubul pe viitor.daca nu intrati dumneavoastra domnule narcis ca puteti juk pe toate posturile.la tv apareti ca un adevarat otelar si promiteti mult dar se vede in spatele camerelor ce caracter sunteti drept exemplu branko .lasati tinerii sa joace.FORTZA OTELUL
+2

ciprian

  •  
  •  

#4 Alexandru C. » 13-08-2013 15:44

Pe Sevillano vreau sa il vad cat mai repede intr-un meci..

Alexandru C.

  •  
  •  

#5 cry75 » 13-08-2013 16:00

Citez pe Alexandru C.:
Pe Sevillano vreau sa il vad cat mai repede intr-un meci..

poi cica are nevoie de 1 luna sa se adapteze...oare scoate carabusi pe gura daca intra macar cate 15-20 de minute? randament mai mic decat Astafei pe postul de atacant nu cred ca poate da...
−1

cry75

Login sau crează cont pentru a comenta              |