Dajbog (stanga) - Molgan (dreapta)Dajbog (stanga) - Molgan (dreapta)Mai mulţi tineri fotbalişti de la Oţelul au jucat zilele acestea în diferitele naţionale de juniori ale României. Reprezentativa U18 a fost egala selecţionatei U19 a Moldovei, scor 1-1, într-un meci disputat ieri la Baza Sportivă Zoltan David din Galaţi. Oţelarii Robert Moglan şi Daniel Dajbog au fost titulari, jucând pe posturile de fundaş central, respectiv mijlocaş defensiv. Cei doi au ieşit în evidenţă într-o partidă dificilă contra unor jucători mai mari cu cel puţin un an ca vârstă. Mâine, de la ora 10.00, ambii oţelari ar putea intra din nou, în meciul revanşă dintre aceleaşi reprezentative, care se va disputa tot la Baza Sportivă Zoltan David.


Atacantul Alexandru Tudorie a prins lotul U19 al României, deşi abia a împlinit 17 ani. El a intrat pe teren contra Danemarcei U19, fiind unul dintre puţinii fotbalişti care s-a zbătut mult într-un meci pierdut de ai noştri cu 4-0! Partida s-a disputat la Buftea, iar revanşa va avea loc joi.
Ar mai fi de precizat că juniorul oţelar Codreanu a făcut şi el parte din echipa U17 României care a învins cu 4-0 şi 2-0 selecţionata similară a Moldovei în două meciuri disputate la Galaţi săptămâna trecută. De asemenea, Ionuţ Neagu a fost convocat la naţionala mare a României care va disputa azi, de la ora 21.00, un amical contra Slovaciei pe Arena Naţională din Bucureşti.