STIRI Nationale Juniori la naţionale

Alexandru Tudorie (in albastru)Alexandru Tudorie (in albastru)Câţiva tineri fotbalişti gălăţeni au jucat săptămâna trecută în diferitele naţionale de juniori ale României. Reprezentativa U18 a fost egala selecţionatei U19 a Moldovei, scor 2-2, într-un meci disputat la Baza Sportivă Zoltan David din Galaţi, după ce în prima partidă fusese tot remiză: 1-1.

Oţelarul Daniel Ciprian Dajbog a fost titular şi integralist, jucând pe postul mijlocaş defensiv, dar şi pe cel de fundaş central. Colegul său de la Oţelul II, Robert Moglan, a fost rezervă în al doilea meci, el fiind menajat pentru întâlnirile oficiale în care va fi angrenată România U18.
Atacantul Alexandru Tudorie a prins din nou lotul U19 al României, deşi abia a împlinit 17 ani. El a fost iar titular şi integralist în echipa naţională contra Danemarcei U19, românii luându-şi revanşa după un 0-4 în primul joc, ei câştigând a doua partidă cu 3-2. Unul din golurile reprezentativei noastre a fost marcat de Adrian Alexandru Moroşanu, component al formaţiei Dunărea Galaţi!
Ar mai fi de precizat că juniorul oţelar Codreanu a făcut şi el parte din echipa U17 a României care a învins cu 4-0 şi 2-0 selecţionata similară a Moldovei în două meciuri disputate la Galaţi pe 8 şi 10 august.
De asemenea, Ionuţ Neagu a fost convocat la naţionala mare a României, pentru un amical contra Slovaciei, dar a rămas pe banca de rezerve pe întreaga durată a meciului.

Login sau crează cont pentru a comenta              |