STIRI Liga I Zaharia a revenit la antrenamente

Zaharia a revenit la antrenamenteZaharia a revenit la antrenamenteMijlocașul stânga, Alexandru Zaharia, transferat de Oțelul în iarna trecută, a revenit la Galați și a reluat antrenamentele alături de jucătorii roș-alb-albaștri. Accidentat încă din luna martie în cantonamentul desfășurat în Spania, fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu a reușit să debuteze oficial în tricoul Oțelului, singurele minute fiind bifate în stagiul de pregătire din Peninsula Iberică, acolo unde a impresionat, fiind văzut de mulți ca un posibil titular în formația gălățeană.

După ce a suferit o intervenție chirurgicală la meniscul exterior al piciorului stâng, urmată de o recuperare intensivă în București, Zaharia a început de luni să se antreneze cu lotul condus de antrenorul Ionuț Badea, momentan individual, însă în scurt timp, cel mai probabil începand de săptamâna viitoare, se va pregăti alături de colegii săi.

Prezența sa pe teren într-o partidă oficială este estimată să aibă loc cel mai devreme în etapa a XII-a, după ce jucătorul va intra într-un ritm normal de joc și se va “încărca” din punct de vedere fizic, capitol deficitar după lunga perioadă de pauză.

Alexandru Zaharia are 1,70m înălţime şi s-a făcut remarcat iniţial la Juventus Bucureşti pentru care a evoluat în 42 de meciuri în care a înscris şi 5 goluri, pe când echipa din Colentina evolua în Liga a II-a. A fost observat de cei de la Turnu Severin şi a prins aici returul promovării în prima divizie, jucând 14 meciuri, în care a înscris de două ori. Odată ajuns în prima ligă nu a dezamăgit, bifând toate partidele în tur şi marcând alte două goluri!

Clubul severinean l-a cedat pe Zaharia Oţelului contra sumei de 100.000 de euro, aceşti bani fiind împărţiţi cu fosta echipă a fotbalistului – Juventus Bucureşti.

Zaharia este cotat de site-ul transfermarkt.de la suma de 500.000 €.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 viorel21 » 20-08-2013 17:35

Zaharia, Ilie, Sevillano.. Crestem concurentza pe posturi si poate se va vedea in joc si mai ales in rezultate.. :P

viorel21

  •  
  •  

#2 bigsorin » 20-08-2013 19:11

Citez pe viorel21:
Zaharia, Ilie, Sevillano.. Crestem concurentza pe posturi si poate se va vedea in joc si mai ales in rezultate.. :P

Zaharia, Ilie -dupa lungi accidentari trebuie rabdare sa-si poata intra in forma si Sevillano n-are drept de joc n-are carte verde :D :D :D
+1

bigsorin

  •  
  •  

#3 cameleon » 21-08-2013 08:39

Nelipsita informatie despre cota jucatorului de pe "saitu de specialitate" transfermarkt.de...
Ne-ai dat de ne-ai julit... adica ori suntem ziaristi ori nu mai suntem...
Parerea mea e ca el valoreaza 100.000, atat cat s-a platit pe el, sau chiar mai putin datorita accidentarii. Si nu stiu pe cine intereseaza chestia asta cu banii, dar noi suntem bolnavi si ne freaca grija de banii altora, suntem specialisti sa facem investitii pe banii altora....
Bine ca a revenit, poate aduce un plus la echipa...

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |