FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDirectorul general Narcis Răducan a vorbit despre situaţia actuală a Oţelului şi ce încearcă staff-ul tehnic şi administrativ să implenteze la echipă în viitorul apropiat. Preşedintele spune că Oţelul se află pe linia de plutire şi după ce au fost aduşi 15 jucători în mandatul său. Narcis a explicat că Oţelului îi va fi şi mai greu în acest sezon, deoarece loturile echipelor sunt echilibrate, iar fotbalul românesc a crescut în valoare.


Directorul general a reafirmat faptul că situaţia financiară a Oţelului s-a stabilizat la acest moment. El a explicat că la Oţelul se încearcă un nou concept, doi tineri fotbalişti prinzând mereu lotul pentru a căpăta experienţă. El a mai spus că a făcut pace cu portarul Grahovac, deşi nu a precizat care este situaţia actuală a goalkeeperuli.
La final, Răducan a discutat şi despre noua echipă de fotbal feminin, declarând că nu banii de la UEFA au fost motivul pentru care trupa de fete a luat fiinţă. El a explicat că, în timp, se doreşte chiar promovarea în Superligă şi că orice club civilizat din afară deţine o astfel de formaţie.

Narcis Răducan: “Pe Marquinhos l-am văzut cu defecte, dar și cu calități, însă la penalty-uri nu l-am văzut. Uite că are sânge rece și are prima șansă la astfel de faze decisive. Echipele nu mai sunt atât de dezechilibrate și va fi foarte greu reuşim victoriile. Oţelul este pe linia de plutire, după ce am adus 15 jucători. În fiecare etapă avem doi tineri jucători, care sperăm să ne ajute dacă li se cere. Campionatul nu este slab așa cum se spune, dovadă stau ultimele rezultate din Europa, dar și anumite rezultate din anii trecuți, și aici mă refer la victoriile împotriva lui Manchester United, Chelsea, Braga, etc. Problemele noastre financiare s-au mai rezolvat și cred că băieții simt asta, dovadă fiind și rezultatele. Cred că am făcut foarte bine că în ultimul cantonament, cel din Anglia, am fost cu toți jucătorii. Nu este frumos să-mi spun părerea despre un fost jucător, dar eu am stat de vorba cu Branko și și-a cerut scuze față de mine. Grahovac este un jucător care a venit să câștige o pâine în altă țară și va trebui să aibă continuitate. Mă bucur că Boşneag, înlocuitorul lui, a avut o prestație bună în meciul cu Braşov. Echipa de fotbal feminin a venit după ce am văzut că mai toate echipele bune din Europa au o astfel de echipă. Dacă tot vrem să ne civilizăm, ăsta este unul dintre pași, plus că am primit un ajutor și de la UEFA, dar nu acesta a fost motivul. Încercăm să promovăm cât mai repede în prima ligă, pentru că așa cum este regulamentul ne-am înscris în a doua ligă.”