STIRI Nationale Moglan şi Dajbog au jucat contra Japoniei

Dajbog (stanga) - Moglan (dreapta)Dajbog (stanga) - Moglan (dreapta)Juniorii oţelari au fost convocaţi din nou în naţionala U18 a României, după ce evoluaseră şi în partidele de verificare contra Moldovei la Galaţi. De data aceasta ei s-au deplasat în localitatea Cesky Dub din Cehia unde participă, sub tricolor, la un turneu amical.

În primul meci România U18 a întâlnit selecţionata similară a Japoniei pe care a învins-o la penalty-uri, cu 4-2, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1. Pentru echipa noastră a marcat Ionţ Nedelcearu în minutul 63, din penalty, acesta fiind fiul lui Marin Nedelcearu care a evoluat pentru Oţelul la începutul anilor ’90.
Fotbaliştii Oţelului, Robert Moglan şi Ciprian Dajbog, au intrat ca titulari în jocul respectiv, ambii fiind înlocuiţi pe final. Fundaşul central a ieşit după 69 de minute, în timp ce mijlocaşul a stat pe teren până în minutul 81. Cei doi tineri fotbalişti fac parte din lotul satelitului Oţelul II care evoluează în Liga III-a, Robert Moglan fiind chiar şi în atenţia echipei de seniori cu care s-a antrenat în cantonamentele din această vară.

Login sau crează cont pentru a comenta              |