STIRI Liga I Echipa de fete a pierdut la Constanţa

Echipa de fotbal feminin a OteluluiEchipa de fotbal feminin a OteluluiEchipa feminină a FC Oțelul a fost învinsă la primul său meci din istorie. Gălăţencele au pierdut amicalul de la Constanţa, contra Selenei din localitate (scor 3-0), formaţie care îi este colegă de serie în divizia secundă. Vestea proastă este că echipa noastră şi-a pierdut deja unul din portari, Gina Stoica, accidentându-se foarte grav (fractură de tibie) în această partidă.  


Antrenorul Ion Morohai a trimis în teren următoarea formaţie: Ramona Baciu (Gina Stoica) - Carmen Ciobanu, Dina Vasile, Nicoleta Chirilă, Valentina Ivan - Alexandra Ivan (Ana Grosu), Carmen Ciobanu, Mihaela Bărbieru (Alexandra Dănăilă), Irina Ivan - Loredana Nica, Aura Harabagiu.  
Formaţia de fete a Oţelului va evolua în Seria Sud a Ligii I de fotbal feminin, adică a doua divizie din România, alături de FC Voluntari București, Selena Constanța, Fair-Play București, CSȘ Târgoviște, Universitatea Alexandria, Sporting Craiova şi Viitorul Buzău.
Iată lotul pe care Oţelul se va baza în noul sezon: Ramona Ioana Baciu, Nicoleta Chirilă, Cristina Georgiana Cioroi, Alexandra Ștefania Dănăilă, Elena Aurelia Dragomir, Ana Maria Grosu, Aurelia Harabagiu, Alexandra Ivan, Elena Cristina Ivan, Irina Ivan, Valentina Ivan, Iuliana Mihalea, Alina Gabriela Mirică, Amalia Viorica Paharnicu, Daniela Simona Radu, Georgiana Rodica Stratu, Viorica Vasile, Loredana Claudia Nica. Antrenorii echipei sunt Ion Morohai (principal) și Daniela Simona Radu (secund).

Narcis Răducan: “Echipa de fotbal feminin a venit după ce am văzut că mai toate echipele bune din Europa au o astfel de echipă. Dacă tot vrem să ne civilizăm, ăsta este unul dintre pași, plus că am primit un ajutor și de la UEFA, dar nu acesta a fost motivul. Încercăm să promovăm cât mai repede în prima ligă, pentru că așa cum este regulamentul ne-am înscris în a doua ligă.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |