STIRI Liga I Starea lotului înainte de jocul cu Ceahlăul

Silviu Ilie nu a mai jucat de peste un anSilviu Ilie nu a mai jucat de peste un anOţelul joacă sâmbătă de la ora 19.00 în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar staff-ul tehnic întâmpină mici probleme de lot, toate cunoscute însă de la meciurile trecute.
Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia au revenit la antrenamente, primul intrând deja şi în amicalele ”satelitului”, dar este greu de crezut că ar putea prinde primul „11” prea curând.

Argentinianul Diego Sevillano îşi amână şi el debutul la Oţelul, deoarece clubul întâmpină probleme în a-i obţine jucătorului permisul de muncă din cauza stării de insolvenţă a clubului. Atacantul ar putea intra cel mai probabil după pauza prilejuită de meciurile naţionalei României.
Branko Grahovac şi Jaka Stromajer sunt în continuare excluşi din lot, pentru că au refuzat micşorarea salariilor şi este greu de crezut că ar mai putea reveni vreodată în lotul echipei noastre, având în vedere tactica adoptată mai nou de staff-ul administrativ.
La capitolul cartonaşe, Oţelul nu întâmpină încă probleme neavând fotbalişti la limita suspendării după primele 5 etape.
De partea cealaltă, la Ceahlăul Piatra Neamţ ar putea lipsi Lucas Garcia, care este accidentat.

Login sau crează cont pentru a comenta              |