STIRI Liga I Ceahlăul – Oţelul la Fotbal Arena Barieră

Fotbal Arena BarieraFotbal Arena BarieraVrei să priveşti meciurile din deplasare al Oţelului alături de alţi fani roş-alb-albaştri ca şi tine şi nu ai unde? “FOTBAL ARENA BARIERĂ” vine în întâmpinarea tuturor suporterilor gălăţeni care caută o locaţie unde să poată urmări meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Oţelul, într-un mediu prietenos alături de alţi fani ai echipei noastre.

Partida care va avea loc AZI, cu începere de la ora 19.00, va putea fi urmărită cu amicii la o bere sau un suc, la preţuri accesibile, în str. Traian, nr. 399, la ieşirea din Galaţi spre Metro, cu 100 de metri înainte de benzinăria OMV, pe partea stângă.
Dacă sunteţi mai mulţi şi aveţi chef de sport, FOTBAL ARENA BARIERĂ pune la dispoziţia clienţilor un teren cu gazon sintetic nou şi de cea mai bună calitate, dotat cu nocturnă şi cu alte facilităţi ce cuprind o parcare încăpătoare pentru autovehicule, bar cu terasă, TV HD, vestiar şi grup sanitar cu duşuri.


TARIFE
Luni – Vineri (până la ora 18.00) – 60 de lei
Luni – Vineri (după ora 18.00) – 80 de lei
Sâmbăta şi Duminica – 60 de lei

Incinta barului este dedicată echipei fanion a Galaţiului, pereţii fiind înţesaţi cu materiale promoţionale şi tablouri cu fotografii din viaţa Oţelului, pentru ca fiecare fan roş-alb-albastru să se simtă ca acasă. Stabilimentul oferă clienţilor ocazia de a privi cele mai importante meciuri la televizor, o metodă numai bună de odihnă după disputele pe terenul de mini-fotbal cu prietenii sau de a urmări echipa noastră favorită, când aceasta evoluează în deplasare.
Cei care doresc mai multe detalii sau vor să facă o rezervare pot suna la numerele de telefon 0735 533 363 şi 0743 467 600.
Pentru poze cu terenul de mini-fotbal, împrejurimile, facilităţile oferite şi cadrul roş-alb-albastru accesaţi pagina de facebook – AICI şi daţi un Like dacă vă place ce vedeţi!

Intrare Fotbal Arena BarieraIntrare Fotbal Arena Bariera

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 24-08-2013 20:23

Scump. Se gasesc si alte optiuni in oras mai convenabile!
+1

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |