STIRI Nationale Moglan şi Dajbog integralişti la U18

Dajbog si Moglan incadrand un coleg de la nationalaDajbog si Moglan incadrand un coleg de la nationalaJuniorii oţelari au fost integralişti în naţionala U18 a României, după ce evoluaseră cu succes împotriva selecţionatei similare a Japoniei, în turneul amical din Cehia.


În al doilea meci reprezentativa noastră sub 18 ani a întâlnit echipa ţării gazdă, fiind învinsă la penalty-uri, cu 3-1, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1. Pentru echipa noastră a marcat George Mareş în minutul 38.
Fotbaliştii Oţelului, Robert Moglan şi Ciprian Dajbog, au intrat ca titulari în jocul respectiv, fiind folosiţi unul lângă altul, la închidere şi rămânând pe teren pe întreg parcursul meciului. Scenariul respectiv s-a repetat şi în amicalul cu Ungaria, pierdut tot la penalty-uri, după 0-0 în timp regulamentar, ambii jucători gălăţeni fiind titulari şi integralişti ca mijlocaşi centrali.
Robert Moglan şi Ciprian Dajbog fac parte din lotul satelitului Oţelul II care evoluează în Liga III-a, primul fiind chiar şi în atenţia echipei de seniori cu care s-a antrenat în cantonamentele din această vară.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 27-08-2013 10:20

Degeaba, daca nu sunt promovati decat cand au 23-24 de ani. Prin alte parti, la varsta asta joaca deja la prima echipa.
La o echipa ca Otelul promovarea juniorilor trebuie sa fie in prim plan...
−1

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |