STIRI Amicale Amical cu CF Brăila

Anul trecut Otelul a invins CF Braila in Cupa, scor 3-0Anul trecut Otelul a invins CF Braila in Cupa, scor 3-0UPDATE: Partida amicală dintre Oţelul şi CF Brăila se va disputa la Galaţi, sambătă (31 august), de la ora 11.00, pe stadionul "Oţelul".

Aşa cum vă anunţam conducerea Oţelului doreşte să-şi ţină jucătorii în priză în această perioadă de pauză a campionatului, aşa că au stabilit două partide amicale în vacanţa de 3 săptămâni prilejuită de meciurile naţionalei.

Prima partidă de verificare se va disputa în compania formaţiei CF Brăila în acest weekend, dar nu se cunosc încă mai multe date, cum ar fi locul, data sau ora de disputare a jocului, dar vom reveni cu aceste amănunte odată ce vom afla mai multe detalii.
De asemenea, cei din staff-ul administrativ au vorbit deja cu omologii de la concitadina Dunărea pentru o partidă de verificare ce ar urma să aibă loc pe 7 septembrie, de la ora 11.00, tot la Baza Sportiva Zoltan David (ex-Ancora)  Acest lucru este posibil deoarece formaţia de Liga II-a stă în prima etapă din eşalonul secund.
Abia în jurul datei de 21 septembrie, roş-alb-albaştrii vor juca din nou un meci oficial în faţa propriului public, contra celor de la Dinamo, în runda a 9-a a Ligii I, sezonul 2013-2014.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 27-08-2013 10:32

In perioada asta de 3 saptamani, ar trebui programate 7-8 meciuri de pregatire, nu doua. Adica putem face antrenamente zilnic, dar nu putem juca un meci la doua zile....
Data fiind perioada de pauza, e clar ca nu se fac antrenamente preponderent fizice, ci tactice. Si cum sa inveti sa iesi la ofsaid, sa faci presing, scheme de lovituri libere, cornere, auturi, daca nu chiar in timpul unor astfel de meciuri. Nu cred ca astea se invata la "5 contra 2". O mare diversitate de adversari duce la o pregatire mai buna. Atunci cand Iorga face "1 contra 1" cu Cojoc e normal sa-l invete si cu ochii inchisi...
Parerea mea e ca daca or sa joace mult acum, cu atat mai mult echipa o sa fie mai legata...
−5

cameleon

  •  
  •  

#2 Leviathan » 27-08-2013 11:06

braila.. misto, se vede cat de jalnici am ajuns
−2

Leviathan

  •  
  •  

#3 marius007 » 27-08-2013 11:08

yo zic ca orice meci este binevenit pt moral si un pic de incredere pt jucatori.
+1

marius007

  •  
  •  

#4 bigsorin » 28-08-2013 12:41

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat lista cu jucătorii care sînt în atenţia Stelei.
Aşadar, aceştia sînt următorii: fundaşii Celeban, Varela şi Vit Beneş (25 de ani) de la FK Jablonec, mijlocaşii Ionuţ Neagu şi Laurenţiu Iorga de la Oţelul Galaţi

bigsorin

  •  
  •  

#5 Steel Dany » 28-08-2013 18:02

eu zic sa facem scor cu brailenii

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |