Anul trecut Otelul a invins CF Braila in Cupa, scor 3-0Anul trecut Otelul a invins CF Braila in Cupa, scor 3-0UPDATE: Partida amicală dintre Oţelul şi CF Brăila se va disputa la Galaţi, sambătă (31 august), de la ora 11.00, pe stadionul "Oţelul".

Aşa cum vă anunţam conducerea Oţelului doreşte să-şi ţină jucătorii în priză în această perioadă de pauză a campionatului, aşa că au stabilit două partide amicale în vacanţa de 3 săptămâni prilejuită de meciurile naţionalei.

Prima partidă de verificare se va disputa în compania formaţiei CF Brăila în acest weekend, dar nu se cunosc încă mai multe date, cum ar fi locul, data sau ora de disputare a jocului, dar vom reveni cu aceste amănunte odată ce vom afla mai multe detalii.
De asemenea, cei din staff-ul administrativ au vorbit deja cu omologii de la concitadina Dunărea pentru o partidă de verificare ce ar urma să aibă loc pe 7 septembrie, de la ora 11.00, tot la Baza Sportiva Zoltan David (ex-Ancora)  Acest lucru este posibil deoarece formaţia de Liga II-a stă în prima etapă din eşalonul secund.
Abia în jurul datei de 21 septembrie, roş-alb-albaştrii vor juca din nou un meci oficial în faţa propriului public, contra celor de la Dinamo, în runda a 9-a a Ligii I, sezonul 2013-2014.