STIRI Liga I Cojoc la meciul 50

Samoel CojocSamoel CojocFundaşul dreapta de la Oţelul a atins cota 50 în dreptul partidelor jucate pentru echipa roş-alb-albastră în Liga I. Chiar dacă are deja 24 de ani şi este din aceeaşi generaţie cu Laurenţiu Cătălin Iorga sau Silviu Ilie, Samoel a strâns destul de puţine jocuri în prima divizie din cauza mai multor factori: accidentări, viaţă extrasportivă tumultuoasă, preferinţele antrenorilor.
Cojoc este un produs al Centrului de Copii şi Juniori oţelar, el debutând în echipa de seniori sub comanda lui Petre Grigoraş pe 8 martie 2008, când a intrat în prelungrile unui meci câştigat cu 1-0 de Oţelul la UTA Arad. Chiar dacă a avut un start promiţător, eternele probleme ce nu ţineau neapărat de fotbal l-au făcut să apară meteoric în formaţia noastră, fiind ţinut pe bancă sau chiar la “satelit” de forma bună pe care o traversa Cornel Râpă. Spre exemplu în sezonul în care Oţelul a luat campionatul a prins dor 127 de minute de joc pe parcursul întregului campionat.
Nu a marcat niciun gol pentru Oţelul şi, din păcate pentru el, nu a prins niciun minut în Liga Campionilor, dar are totuşi 2 prezenţe în naţionala de tineret a României.
A fost nevoie de revenirea tehnicianului Petre Grigoraş, care-l luase în teste şi la Pandurii, pentru ca Samoel Cojoc să fie din nou titular de drept al postului de fundaş dreapta. În sezonul trecut a prins 13 meciuri în Liga I, cea mai mare cifră din toţi anii de la debutul său. Din păcate, o altercaţie cu arme albe l-a băgat în spital în pauza de vară şi şi-a pierdut din nou postul de titular. A revenit de două etape, dar ultima sa reprezentaţie, cea care a însemnat şi meciul cu numărul 50 nu a fost dintre cele mai bune, Oţelul pierzând pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ cu 2-0…

Comentarii   
  •  
  •  

#1 marius007 » 28-08-2013 10:52

imi pare tare rau de el ca nu este un pic mai serios ca poate mai mult
;-)

marius007

  •  
  •  

#2 babacu29 » 28-08-2013 11:33

Multe altele iti dorim...foarte bun fotbalist,si fiecare avem pana la urma o viata privata...forta Samuel

babacu29

  •  
  •  

#3 bigsorin » 28-08-2013 13:01

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat lista cu jucătorii care sînt în atenţia Stelei.
Aşadar, aceştia sînt următorii: fundaşii Celeban, Varela şi Vit Beneş (25 de ani) de la FK Jablonec, mijlocaşii Ionuţ Neagu şi Laurenţiu Iorga de la Oţelul Galaţi

bigsorin

  •  
  •  

#4 schillaci » 28-08-2013 21:26

Daca era un baiat cu capul pe umeri avea, cel putin, 100 de meciuri pana acum...

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |