STIRI Liga I Sevillano – preferatul suporterilor

Diego SevillanoDiego SevillanoFanii l-au votat pe argentinianul Diego Sevillano ca fiind (de departe) cel mai promiţător transfer din această vară, chiar dacă acesta nu a apucat să debuteze pentru echipa noastră. Atacantul are probleme cu permisul de muncă din cauza insolvenţei declarate de FC Oţelul, dar ar putea să bifeze primul meci după pauza prilejuită de meciurile naţionalei, în deplasarea de la Chiajna.


Atacantul este considerat cel mai promiţător transfer de mai mult de jumătate dintre cei care au participat la sondajul de pe site-ul nostru. Astfel, 113 persoane (52,6 % din total) consideră că Sevillano este cel mai bun nou-venit, chiar dacă el a evoluat deocamdată doar în amicalele “satelitului”.
Locul second în acest top este şi mai surprinzător şi ne arată probabil cât de mult ne lipseşte un atacant central în acest moment. Astfel, cititorii Dunării Bătrâne l-au ales pe Ionuţ Stanciu, adus recent de la juniorii Stelei, ca următorul cel mai promiţător transfer. El a primit 32 din cele 215 voturi, adică un procent de 14,9%.
Urmează Ciprian Milea cu 12,1%, Georgel Pungă cu 7,9%, portarul Ionuţ Boşneag cu doar 7% şi Bogdan Gavrilă cu 5,6%. Interesant este că ultimii doi au intrat deja în meciuri oficiale, dar nu i-au convins pe suporterii gălăţeni de valoarea lor.
Sondajul s-a desfăşurat între 22 iulie şi 28 august, iar la el au participat un număr de 215 persoane. Pentru că tot suntem în vacanţă, începând de astăzi vă propunem un nou poll: Cine credeţi că ar trebui să apere poarta Oţelului la următorul meci de campionat? Vă aşteptăm să votaţi în număr cât mai mare. 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 29-08-2013 10:19

Am votat Tadas Simaitis..sa nu se mai certe nimeni:))

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 jean404 » 29-08-2013 10:33

Sa intre odata acest Sevillano ca parca e de o vesnicie la Otelul...numai aud de fiecare data de el dar nu mai vine ziua aia cand sa pot sa si il vad. Simaitis ar trebui sa intre in poarta la aceste amicale ca is sigur ca va face fata acestor meciuri.

jean404

  •  
  •  

#3 cameleon » 29-08-2013 12:33

Cred ca nu o sa fie chiar ceea ce ne asteptam, Sevilliano asta...
Este privit ca un mesia, bine ca nu citeste prostiile de pe aici ca altfel s-ar pune o mare presiune pe el. E un jucator normal, in afara ca ar putea marca 7-8 goluri pana la iarna, ce ar putea schimba la echipa? Dar daca nu marcheaza primele 2-3 meciuri ce se intampla? :))
Se pot pune si alte sondaje, de exemplu: "In ce etapa va reusi Iorga primul dribling?", sau: "In ce meci va avea Otelul 3 jucatori sub 20, in acelasi timp, in echipa?"
−2

cameleon

  •  
  •  

#4 marius007 » 29-08-2013 19:27

cred ca acets transfer este atat de madiatizat incat se pune o mare presiune pe al ca si cand ar fi un messi de romania care a reusit otelul sa il ia desi sa batut cu forte ale europei asa de mult il asteptam ,eu personal sun tun pic mai rezervat pentru ca sunt precedente care nu ma lasa sa fiu mai optimist gen gazale ,eu vreau sa ma insel si sa ma contrazica pe teren,in rest multa bafta si un debut plin de succese in tricoul echipei noastre.forta otelul

marius007

Login sau crează cont pentru a comenta              |