STIRI Liga I Didi şi Stromajer au plecat din Galaţi

Cleidimar DidiCleidimar DidiCelor doi jucători li s-a adus în vedere încă din luna iulie că nu mai sunt doriţi la Oţelul, iar aceştia s-au conformat şi s-au întors acasă: Didi la Tg. Mureş şi Stromajer în Slovenia. Cei doi au fost lăsaţi liberi să-şi caute alte echipe, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar Oţelul este obligată să-i plătească până la terminarea contractului. Cel mai probabil însă se va găsi o soluţie ca cei doi să renunţe la înţelegerile cu Oţelul pe cale amiabilă.

De altfel, pentru ca aceştia să-şi încaseze în continuare salariul ar fi trebuit să se antreneze măcar cu echipa a doua, dar între timp brazilianul s-a întors la Tg.Mureş fiind şanse mari să nu mai poată juca fotbal din cauza accidentărilor dese, în timp ce slovenul a fost văzut plecând cu tot cu familie şi bagaje, fiind posibil ca el să nu se mai întoarcă la Galaţi.

După ce a fost anunţat că nu va prinde cantonamentele din vară, Jaka Stromajer s-a mutat la “satelit” cu care s-a antrenat o perioadă jucând şi în amicale. Atacantul de 30 de ani a mai evoluat în cariera sa pentru NK Domžale, FC Koper, NK Celje, NK Drava Ptuj (toate din Slovenia), CSM Râmnicu Vâlcea şi Pandurii Tg. Jiu. A strâns per total 50 de meciuri în tricoul Oţelului în toate competiţiile, marcând doar două goluri în campionat, el nereuşind să se impună, deşi a fost adus cu surle şi trâmbiţe la Galaţi, după evoluţiile bune de la Pandurii. În perioada junioratului, Stromajer se anunța a fi un produs fotbalistic de calitate, el evoluând cu succes pentru naţionalele U17, U19 şi U21 ale Sloveniei.

Nici “Didi” nu a evoluat în noul sezon pentru Oţelul, din cauza unei noi accidentări la genunchi, el suferind deja mai multe operaţii şi stând mai mult prin afara gazonului de când a venit la Oţelul. Cleidimar Magalhães Silva (30 de ani) a mai jucat la Juventude şi Santa Cruz în Brazilia natală, dar şi la Marco, Pacos Ferreira şi Leixoes în Portugalia. În Liga 1 a fost adus de CFR Cluj, unde a cunoscut şi cea mai bună perioadă din carieră. O accidentare l-a scos pe tuşă foarte mult timp, dar a revenit la FCM Târgu Mureş, de unde a fost cumpărat de Oţelul contra sumei de 50.000 de euro. “Didi” a jucat 31 meciuri pentru FC Oţelul, în care a reuşit să marcheze 9 goluri, fiind golgeterul echipei în sezonul 2011-2012.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Hagi » 30-08-2013 01:18

Felicitari echipei Pandurii Targu Jiu pentru calificarea merituoasa in Grupele Europa League. Un exemplu demn de urmat. Un jucator la mijlocul terenului si se pot califica si din grupe in primavara europeana.

Hagi

 •  
 •  

#2 Hagi » 30-08-2013 01:20

Oţelul, chiriaş de lux al combinatului

Titlul acestui articol se referă, însă, la clubul Oţelul, care plăteşte combinatului o chirie lunară pentru folosirea stadionului cu acelaşi nume.

Cât de mare este această chirie, cumva 200.000 de euro pe lună? – a fost întrebat directorul general al ArcelorMittal Galaţi, Bruno Ribo, într-o conferinţă de presă. „Cifra pe care aţi avansat-o, nu este deloc adevărată. Este, probabil, de zece ori mai mare”, a răspuns Ribo, care nu a dorit să intre mai mult în amănunte. O chirie lunară de 20.000 de euro n-ar fi deloc rea, dar vorbim, totuşi, de un stadion, nu de vreo casă cu îmbunătăţiri.
...
presagalati.ro/.../41426.html

Cum sa platim o asa suma pentru a juca pe stadionul Otelul din Municipiul Galati ?

Hagi

 •  
 •  

#3 Viorel Craciun » 30-08-2013 01:30

primii doi jucatori refuzati de ciobani cine credeti ca sunt ?bineinteles Iorga si Neagu !daca si de la Bucuresti se vede ca nu joaca nimic ,de ce sunt titulari incontestabili ? si ca sa fiu sincer pana la capat ,in jocul lui Neagu se vede o usoara revenire pe cand Iorga e "praf" fata de ce juca in returul campionatului trecut ! poate Badea ,in aceste saptamani libere incepe sa mai aiba si alte optiuni !?!
−1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#4 marius007 » 30-08-2013 10:59

e strategie de rahat ca sa poata saii ia la bani putini

marius007

 •  
 •  

#5 marius007 » 30-08-2013 11:00

steaua multa .............

marius007

 •  
 •  

#6 Tudor » 30-08-2013 12:56

@Hagi probabil vroia sa zica "de zece ori mai mica".

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |