STIRI Liga I Ultimele 24 de ore pentru transferul lui Iorga şi Neagu

Raman Iorga si Neagu la Otelul ?Raman Iorga si Neagu la Otelul ?Transferurile preconizate ale fotbaliştilor Laurenţiu Iorga şi Ionuţ Neagu la Steaua au intrat pe ultima sută de metri. Mai exact, dacă mutarea nu se va face în următoarele 24 de ore, ea nu se va mai realiza anul acesta şi asta deoarece formaţia bucureşteană mai are o zi la dispoziţie până să transmită lista cu jucători către UEFA pentru participarea în Champions League.  

Cei doi jucători ai Oţelului sunt doriţi de managerul formaţiei Steaua Bucureşti, dar nu şi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf care a declarat recent că nu este mulţumit de felul în care au evoluat gălăţenii în ultima perioadă.  
Directorul general Narcis Răducan spune că Oţelul este oricând dispusă să negocieze pentru cei doi jucători, dar afirmă că o ofertă concretă tot nu a văzut lumina zilei. Ultimele ştiri din presa centrală vehiculează suma de 1,5 milioane de euro pentru trecerea celor doi, la pachet, în Ghencea.

Narcis Răducan: „Niciodată nu am ascuns faptul că suntem deschişi la negocieri pentru jucătorii noştri, dacă lor le este mai bine. Nu avem nimic concret însă pentru niciunul dintre ei. Tot ce pot să spun este că suntem dispuşi la discuţii, dar deocamdată nu am primit nicio hârtie, au fost numai discuţii particulare. Am decis să recunosc public, abia după ce am văzut că şi ei au făcut-o. Dacă Steaua a câştigat atât de mulţi bani în ultimul timp, atunci cred că suntem aproape de aceste transferuri. Iorga şi Neagu sunt jucători care au evoluat deja în grupele Ligii Campionilor, ambii sunt interesanţi. Nu o să-i propunem noi, ar fi lipsit de profesionalism să ne apucăm noi să-i ducem în stânga şi în dreapta, mai ales că a început deja campionatul.”

Manager Steaua: "Ne-au fost transmise pretenţiile gălăţenilor, decizia îi aparţine patronului. Luni dimineaţă voi merge la el în vizită să vedem dacă-şi dă sau nu acordul.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 marius007 » 01-09-2013 11:54

imi place ca vb de profesionalism pe care din pacate nu il ai domnule presedinte

marius007

 •  
 •  

#2 dan1962 » 01-09-2013 15:42

Decat sa se strice aici cu gandul ca ar fi putut juca la steoaia,mai bine le-ar da drumul.Dragoste cu sila nu se face.Asa juca si marele fundas dreapta rapa pana sa plece.
+3

dan1962

 •  
 •  

#3 marius007 » 01-09-2013 17:51

prosport.ro/.../... alo domnu" nesimtit alias presedinte va rog frumos sa va ocupati si de legitimarea de fotbalisti pe care ii tot asteptam si nu va mai duceti pe la targuri sa va rugati sa vindeti jucotori ca nu va sta in fire dumneavoastra fiind un profesionist desavarsit
−2

marius007

 •  
 •  

#4 vitzamina » 01-09-2013 19:08

asa e in Romania. unii se autoproclama regi, altii profesionisti...

vitzamina

 •  
 •  

#5 cameleon » 01-09-2013 21:11

Citez pe vitzamina:
asa e in Romania. unii se autoproclama regi, altii profesionisti...

altii suporteri...
−1

cameleon

 •  
 •  

#6 cristy23 » 01-09-2013 21:56

ptr marius007..... esti brailean ca nu prea pare ca tiii cu otelul .... iar nesimtit esti tu ....odata ce jignesti un membru al familiei otelul....indiferent de numele lui sau trecutul lui....eu am respect fata de stelisti(ilie dumitrescu, ogararu ,lacatus ,stoichita)...trebuie sa intelegi ca asta e lumea fotbalului iar cei care poarta ochelari de cal sa stea pe acasa ....

cristy23

 •  
 •  

#7 vitzamina » 01-09-2013 22:12

Citez pe cristy23:
ptr marius007..... esti brailean ca nu prea pare ca tiii cu otelul .... iar nesimtit esti tu ....odata ce jignesti un membru al familiei otelul....indiferent de numele lui sau trecutul lui....eu am respect fata de stelisti(ilie dumitrescu, ogararu ,lacatus ,stoichita)...trebuie sa intelegi ca asta e lumea fotbalului iar cei care poarta ochelari de cal sa stea pe acasa ....

nu vreau sa iau partea nimanui, dar Narcis, in care unii au incredere fiindca nu au alta optiune, minte cam de mult. iar daca nu ai observat, inseamna ca tu porti ochelarii de cal.
incepand cu "cedarea" lui carpa, declaratii despre steaua, nu a prea aratat ca ii sta mintea la Otelul.
apoi, ascunderea sistematica a problemelor de la club.
apoi, campania de transferuri cu curelea, minciuna cu benga, transferurile lui Punga, de care nu se stie nici acum de care club apartine, si a lui Sevillano, care nu are cum sa joace indiferent daca e pregatit fizic sau nu...
declaratia conform careia echipa joaca superb si inscrie, deci nu e nevoie de atacant.
astea imi vin in minte la prima mana.

ps. ai cumva respect si pentru stelistul stoica mihai ?

vitzamina

 •  
 •  

#8 marius007 » 01-09-2013 22:40

pt cristy23 pentru cultura ta nu sunt brailean iar singura echipa care tin este otelul galati si ca un suporter care cumpara abonament si ma duc meci de meci (acasa)imi iau liber de la munca.nu suport sa vina unul ca dom presedinte care de cand a venit dansul la echipa a inceput sa se desparta incet dar sigur de unii oameni de la echipa,personal nu am nimik cu el ca sportiv dar ca ,caracter este zero barat ,din tot ce a iesit el si a spus nimik nu a fost adevarat cu transferurile,cu insolventa,cu licenta,cu disensiunile de la echipa,cu antrenorii ba venit grigoras ba nu a venit,ba vrem sa promovam tineri dar aducem bosorogi(bosneag)iar tineri mor la echipa a doua(simaitis) in concluzie tie ti se pare normal aceste lucruri ?
+1

marius007

 •  
 •  

#9 marius007 » 01-09-2013 22:47

iar nesimtit nu pot sa fiu pt ca imi spun parerea pe fapte si nu pe vorbe cum spune prietenul tau raducan care nu cred ca il doare inima de acest club pt care nu a jucat un minut in viata lui si nu are nicio tragere de inima,ma doare sufletul cand vezi un om din conducerea noastra ca el isi da cu parere ce trebuie sa faca alta echipa(steaua)imi pare tare rau ca oameni care sau sacrificat pentru acest club nu sunt in conducere embleme ale clubuluigen tofan,ion gigi,vali stefan,ion viorel,males etc, dar nu are rost sa vb cu un brailean,nu?
+1

marius007

 •  
 •  

#10 Leviathan » 02-09-2013 05:50

va agitati degeaba baieti, NU SE (MAI) MERITA !!
+1

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |