STIRI Liga I Sevillano încă nu e rezolvat

Diego SevillanoDiego SevillanoDupă partida amicală contra vecinilor de la CF Brăila, câştigată de ai noştri cu 3-0, staff-ul Oţelului s-a declarat mulţumit de felul în care s-au prezentat fotbaliştii folosiţi mai puţin în campionat. Din păcate însă, argentinianul Diego Sevillano, care a marcat primul său gol în tricoul roş-alb-albastru nu poate evolua încă în meciuri oficiale, deoarece nu are permis de muncă, pentru că formaţia gălăţeană se află în insolvenţă şi întâmpină mari dificultăţi din acest motiv.


Narcis Răducan: "A ieșit un amical bun şi util cu Brăila, au evoluat și jucătorii care nu au reușit să o facă la începutul sezonului. Au fost și noutăți, așa că eu cred că obiectivul e îndeplinit. Din păcate, acest statut al clubului din punct de vedere juridic împiedică foarte mult achiziţionarea de jucători extracomunitari. Situaţia lui Sevillano nu depinde direct de noi. Sunt şanse foarte mari să joace cât de curând, sper să fie legitimat până la primul meci oficial. S-au făcut paşi importanţi şi, din câte am aflat de la cei care se ocupă cu acest lucru, la următorul meci îl vom avea, aşa ni s-a promis.”

Alin Pânzaru (antrenor CF Brăila): ”A fost un meci bun cu o echipă de eșalon superior, iar diferența de valoare în favoarea Oţelului a fost vizibilă. În prima repriză am ţinut pasul cu gălăţenii şi doar execuţia spectaculoasă a lui Gavrilă a făcut diferenţa pe tabelă. Dar s-a văzut clar că ei sunt într-un alt stadiu de pregătire, pentru că au şi meciuri oficiale disputate în acest sezon, în timp ce noi încă nu am început campionatul. În rest a fost o dominare sterilă a gazdelor, fără ocazii clare. În repriza a doua, noi am rulat întreg lotul şi diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul. Banii întârzie să apară şi suntem ca peştele pe uscat. Sper ca pe ultima sută de metri să se întâmple ceva bun, noi aşteptăm să înceapă campionatul, ne-am pregătit aşa cum am putut, dar fără susţinere financiară nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa."

Login sau crează cont pentru a comenta              |