STIRI Liga I Programul etapelor 7 şi 8

Otelul va intalni Astra acasa in primul meci dupa pauzaOtelul va intalni Astra acasa in primul meci dupa pauzaLiga Profesionistă de Fotbal şi televiziunile au stabilit programul etapelor cu numărul VII şi VIII ale sezonului 2013-2014.


Astfel, luni, 16.09.2013, Oţelul joacă pe propriul teren contra celor de la Astra Giurgiu, cu începere de la ora 19.30, în direct pe DolceSport, într-un meci restanţă, care ar fi trebuit să se dispute iniţial la sfârşitul lui august, dar runda respectivă a fost amânată pentru a ajuta echipa naţională. De asemenea, s-a spus că etapa aceasta va fi mutată în decembrie, dar se pare că cei de la LPF s-au răzgândit şi vor continua cu programul normal al rundelor.
În etapa a 8-a, Oţelul se va deplasa la Chiajna, pentru partida cu Concordia, care se va juca tot într-o luni, 23 septembrie 2013, cu începere de la ora 19.30 şi tot pe DolceSport.
Până atunci însă, “oţelarii” se pregătesc la propria bază sportivă, pauza de Liga I continuând până după meciurile României cu Ungaria şi Turcia.

Login sau crează cont pentru a comenta              |