STIRI Liga I Modificare program la Oţelul - Astra

FOTO Marius CernaFOTO Marius CernaLiga Profesionistă de Fotbal şi televiziunile au stabilit programul etapelor cu numărul VII şi VIII ale sezonului 2013-2014. Între timp au apărut deja ceva modificări la programul iniţial, schimbări ce implică şi formaţia noastră.

Astfel, duminică, 15.09.2013, Oţelul joacă pe propriul teren contra celor de la Astra Giurgiu, cu începere de la ora 19.00, în direct pe DolceSport şi nu luni, 16.09.2013, cum fusese stabilit în primă fază. Meciul respectiv, de fapt întreaga etapă a 7-a, ar fi trebuit să se dispute iniţial la sfârşitul lui august, dar runda a fost amânată pentru a ajuta echipa naţională. De asemenea, s-a spus că etapa aceasta va fi mutată în decembrie, dar se pare că cei de la LPF s-au răzgândit şi vor continua cu programul normal, o veste bună de altfel pentru gălăţeni, care ar fi fost nevoiţi să meargă la meci în mijlocul iernii.
Jocul din etapa a 8-a, când Oţelul se va deplasa la Chiajna, pentru partida cu Concordia, se va disputa într-o luni (23 septembrie 2013), cu începere de la ora 19.30 şi tot pe DolceSport, aşa cum s-a stabilit iniţial.
Până atunci însă, “oţelarii” se pregătesc la propria bază sportivă, pauza de Liga I continuând până după meciurile României cu Ungaria şi Turcia. Mai jos programul turului:

FOTO de Marius CernatFOTO de Marius Cernat

Login sau crează cont pentru a comenta              |