STIRI Amicale Oțelul Galați - Dunărea Galați 1-1(1-1)

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaOțelul și Dunărea au remizat în partida amicală disputată pe stadionul “Oțelul”, astăzi, 7 septembrie 2013, la exact 25 de ani de la marea victorie împotriva celor de la Juventus Torino.


Jocul dintre cele două cluburi gălățene nu a avut nici măcar cea mai mică asemănare cu cel din urmă cu un sfert de veac, cei 200 de spectatori asistând la un meci plicticos, cu puține realizări notabile.
Oțelul a pornit ca din tun și a deschis scorul în minutul 6, prin Filip. “Filipinezul” a plecat cu mingea la picior de la jumătatea terenului, a trecut pe lângă doi dunăreni visători și, ajuns față în față cu goalkeeperul advers, a trimis plasat, de la 14 metri, la colțul scurt.
Putea fi 2-0 în minutul 17, atunci când Marquinhos a executat foarte bine o lovitură liberă obținută de Sevillano, la 25 de metri de poartă, însă Olaru a fost salvat de bara porții. Imediat, pe contraatac, cei de la Dunărea au reușit egalarea după ce Gohoreanu a trimis în careu din lovitură liberă, iar Șomodean a deviat în poartă(18’). A fost și ultima acțiune demnă de luat în seamă a primei reprize, cei 22 de fotbaliști angrenându-se într-un joc destul de confuz.
Partea secundă a fost chiar mai dezamăgitoare, Oțelul și Dunărea continuând prestația de boxeur dezorientat, prestație influențată și de rularea numeroșilor jucători aflați pe cele două bănci de rezerve. Singurele situații care au mai stârnit ceva emoţii au fost incursiunea lui Paraschiv, a cărui centrare a fost respinsă din fața porții(71’) și un șut puternic trimis de Drăgan și respins de Abraham(83’), la care s-a adăugat și ploaia abundentă care a afectat cei 20 de metri de gazon din preajma porții celor de la Dunărea, un “cadou” nesperat din partea sistemului de irigații al stadionului “Oțelul”.
Partida s-a încheiat nedecis, rezultat ce seamănă îngrijorare în rândul oțelarilor, deși ar trebui menționat că cei care le-au refuzat victoria au fost într-o măsură destul de mare tot oțelari, refugiați la Dunărea.
Dacă partida împotriva celor de la CF Brăila ne-a dat ocazia să mai tragem unele concluzii, de data aceasta este dificil de realizat un asemenea demers. Singurele evenimente menționabile au fost revenirea lui Zaharia, care a evoluat în repriza secundă, și prezența noului venit, Henrique, acesta efectuând alergări ușoare alături de Silviu Ilie și Laurențiu Cătălin Iorga, ultimul menajat probabil pentru un transfer la Kuban Krasnodar.
Oţelul a început în formula: Boşneag – Joao Felipe, Mişelăricu, Costin, Popescu – Băjenaru, Filip, Adăscăliţei – Gavrilă, Sevillano, Marquinhos. Au mai intrat: Simaitis, Abraham, Cojoc, Sîrghi, Murgoci, Milea, Giurgiu, Zaharia, Pungă şi Paraschiv.
Dunărea: Olaru – Radu, Hristian, Şomodean, Sorin Cucu – Stelian Cucu – Istrate, Florea, Neagu, Gohoreanu – Bâtfoi. Au mai evoluat: Asanache, Cenk Firat, Moise, Drăgan, Cristea şi Chebac.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 giu » 07-09-2013 17:02

Vai ce plictiseala!
Am sperat sa vad tot ce-i mai bun in fotbalul galatean la aceasta ora.
Dazamagitor !!!
Din pacate singuri fotbalisti sunt fosti campioni (Costin,Sarghi,Paras chiv,Giurgiu) restul ma abtin sa nu-I jignesc.
−1

giu

Login sau crează cont pentru a comenta              |