STIRI Liga I „Am făcut scrisoare la FIFA”

Conducerea OteluluiConducerea OteluluiAstăzi a avut loc la stadionul „Oţelul” o conferinţă de presă în care s-a disputat despre cel mai nou transfer al Oţelului, brazilianul Henrique, dar şi despre meciul de duminică cu Astra. Iată cele mai importante declaraţii:  


Narcis Răducan: „Aveam nevoie de un atacant, de o uşoară infuzie în lot. Ne-am orientat către Henrique, a evoluat în prima ligă din Brazilia, e jucător cu calităţi, cel de care aveam nevoie. Depinde acum şi dacă va reuşi să se adapteze. Are drept de joc, dar e abia la început cu pregătirea şi va mai dura puţin până va juca într-un meci oficial. Cu Sevillano nu s-a rezolvat din cauza unor probleme de la clubul din Argentina. Sperăm să rezolvăm transferul său, am făcut o scrisoare la FIFA în acest sens şi sunt toate şansele să primim o decizie pozitivă, având în vedere istoricul de la astfel de cazuri. E o chestiune de timp, de câteva zile. Cei de la Godoy Cruz n-au folosit bine sistemul de transferuri online. Sperăm să avem tribunele pline. În primul rând ajutăm familiile afectate, plus că ar ajuta foarte mult şi echipa.”

Henrique (noul atacant al Oţelului): „Ştiu că e un campionat puternic, cred că avem o echipă bună şi sper să facem un an cât mai bun. E bine pentru mine că am ales să vin la Oţelul pentru că e o echipă valoroasă. Mă ajută foarte mult colegii brazilieni să mă adaptez mai uşor la viaţa din România.”

Ionuţ Badea: „Astra e o echipă bună, a demonstrat şi în Europa League, e important să câştigăm pentru că jucăm acasă.”

Gabriel Paraschiv: „Ne aşteaptă un meci greu pe care vrem să-l câştigăm. Mi-aş dori să tranşăm meciul cât mai repede, dar nu e rău nici dacă obţinem victoria în ultimul minut cum s-a întâmplat la ultimul joc cu Astra. Nu e Astra favorită, noi jucăm acasă. Nu-mi dau cu părerea de transferuri.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 13-09-2013 17:49

Sub sloganul „Nici o zi fara o minciuna”, acum e vina celor din Argentina. Pana acum nu se putea trimite scrisoare la FIFA ?
Raducan e compromis !
+2

vitzamina

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 13-09-2013 18:21

E greu sa scrii o scrisoare la FIFA.Nu-ti dai seama cat trebuie sa faca pe drum cu Posta Romana?!
Mai bine sa umplem stadionul duminica, sa-i ajutam pe amaratii care au ramas fara nimic, iar pe Raducan lasati-l cu minciunile si cu Steaua lui! Oricum, nu-l mai crede nimeni pe acest stelist mincinos.
+4

bogdan64

  •  
  •  

#3 Myhay20 » 13-09-2013 18:37

A mai spus de doi jucatori..., acum gata? A uitat de ei? Mincinosul naibii!

Myhay20

  •  
  •  

#4 marius007 » 14-09-2013 09:25

eu unul ma duc la meci si vtreu sa il injur pe obositu asta de presedinte care nu face altceva decat sa vanda gogosi la colt de strada vreau sa fac un protest fata de acest presedinte ,pentru ca nu se mai poate frate pe langa adamescu mai este si clovnu asta care nu se pricepe deloc la manageriat
+3

marius007

Login sau crează cont pentru a comenta              |