STIRI Liga I Starea lotului înainte de partida cu Astra

Diego SevillanoDiego SevillanoOţelul joacă duminică de la ora 19.00 pe propriul teren, în compania formaţiei Astra Giurgiu, în cadrul etapei a 7-a din Liga I. Antrenorul formaţiei noastre, Ionuţ Badea, nu are mari sincope în lot, în continuare fiind probleme doar cu jucătorii indisponibili de mai multă vreme.
Silviu Ilie nu se simte încă la capacitate maximă şi nu va face parte probabil din primii 18 jucători, în timp ce un alt fundaş stânga, Lucian Murgoci, este incert. Astfel, Dan Popescu va fi mai mult ca sigur titular.
Tadas Simaitis, Bogdan Chipirliu şi Alexandru Zaharia au jucat la “satelit”, deci nu sunt luaţi în considerare pentru partida de mâine, ultimul accidentându-se uşor şi la meciul formaţiei de Liga a III-a.
Din păcate, situaţia lui Diego Sevillano nu a fost rezolvată nici după pauza lungă prilejuită de meciurile naţionalei. Argentinianul nu a primit “cartea verde” de la fost sa echipă, Godoy Cruz, iar acum doar FIFA, către care s-a făcut apel, mai poate rezolva situaţia sa încurcată.
Rămâne de văzut dacă cel mai nou transfer, brazilianul Henrique, va fi trecut pe foaia de joc. El a semnat cu Oţelul şi are actele în regulă, dar este posibil să fie în urmă cu pregătirea fizică.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 14-09-2013 21:13

Nu inteleg un lucru, cum poate sa fie in urma cu pregatirea fizica? Ce, in Brazilia nu se joaca, sau nu se fac cantonamente, daca este intrerupt campionatul?

bogdan64

  •  
  •  

#2 Dregan » 14-09-2013 21:32

Citez pe bogdan64:
Nu inteleg un lucru, cum poate sa fie in urma cu pregatirea fizica? Ce, in Brazilia nu se joaca, sau nu se fac cantonamente, daca este intrerupt campionatul?

Din informatiile pe care le-am gasit Henrique nu a mai jucat mecuri oficiale din luna aprilie...

Dregan

  •  
  •  

#3 Issos » 15-09-2013 11:00

Alt indisponibil, Victor Astafei.

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |