STIRI Liga I Costin o etapă, Para două!

În urma meciului pierdut de către roş-alb-albaştri duminică seara contra celor de la Astra Giurgiu, scor 0-4, Oţelul a mai rămas şi fără două piese importante în angrenajul primului 11.

Astfel, pe lângă vânzarea mijlocaşului Ionuţ Neagu, „oţelarii” au mai pierdut încă doi titulari. Fundaşul Sergiu Costin va absenta o etapă în urma celor două cartonaşe galbene încasate în partida contra giurgiuvenilor. Nu la fel de norocos va fi colegul său din compartimentul ofensiv, Gabriel Paraschiv, acesta fiind pasibil de cel puţin două etape în urma cartonaşului roşu direct primit nemeritat din partea arbitrului Colţescu.
În urma tragerii la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Romaniei gălăţenilor le-a fost hărăzită drept adversar echipa Concordia Chiajna, formaţie pe care o va înfrunta şi în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, luni 23 septembrie de la ora 19.30.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 radu_alex13 » 17-09-2013 10:26

"primit nemeritat"?...depinde de strictetea arbitrului, insa "para", s-a dus sa loveasca....a avut intensitate, si asta cred ca l-a determinat pe arbitru sa il elimine.

radu_alex13

 •  
 •  

#2 cameleon » 17-09-2013 12:19

Pai da! :)
Cred ca de vina sunt Raducan si Adamescu, probabila au tras ceva sfori la comisii... Nu de alta, dar asa trebuie cand vor sa desfiinteze echipa...
Mai faceti un miting, ca astia ne suspenda toti jucatorii...
−5

cameleon

 •  
 •  

#3 Dregan » 17-09-2013 12:31

Mai lasa glumele proaste...
+2

Dregan

 •  
 •  

#4 Denis » 17-09-2013 14:03

Citez pe radu_alex13:
"primit nemeritat"?...depinde de strictetea arbitrului, insa "para", s-a dus sa loveasca....a avut intensitate, si asta cred ca l-a determinat pe arbitru sa il elimine.

Eu zic ca a vrut sa recupereze mingea prin alunecare si sa dea si gol in acelasi timp. Deaceea a si intrat prin alunecare atat de tare. :D

Denis

 •  
 •  

#5 Hagi » 17-09-2013 16:17

Ce exemplu au ales si ei ...

Un stadion care, în cupele europene, găzduieşte aproape 55.000 de oameni la marginea unui oraş în care locuiesc aproximativ 250.000 de oameni. Vorbim despre Veltins Arena sau, aşa cum a fost cunoscut în trecut, Arena AufSchalke, şi despre Gelsenkirchen. Pare o anomalie, este ca şi cum Galaţiul ar avea un stadion precum Naţional Arena, fapt ce nu s-ar justifica după niciun criteriu financiar sau sportiv. Ei bine, în vestul Germaniei se justifică, iar AufSchalke era ieri pregătită pentru a găzdui a doua oară pe Steaua Bucureşti, după întâlnirea din Europa League, de acum aproape doi ani. Biletele vândute aproape în totalitate, magazinul oficial în care se depozitau materiale promoţionale cu meciul şi tarabe instalate pentru a servi cu bere şi cârnaţi zecile de mii de oameni care vor veni mâine, la meciul din Liga Campionilor contra Stelei.

Am vizitat arena chiar în momentul în care era supusă inspecţiei celor de la UEFA. Acoperişul era tras complet, din cauza ploii de ieri dimineaţă, iar administratorii tocmai retrăseseră înapoi în stadion gazonul. Pentru că în ciuda faptului că se confruntă cu lipsa luminii, la fel ca pe Naţional Arena, nemţii au găsit soluţia ingenioasă şi rar folosită în lume de a scoate gazonul „la soare“. Întreaga suprafaţă de joc este glisată pe sub peluza sud, proces care durează aproximativ trei ore şi jumătate, iar responsabilii se laudă că astfel se ventilează mai bine iarba, se reface mult mai uşor după „stresul“ din timpul meciului, iar procesul de fotosinteză nu este afectat de acoperiş. În plus, Arena AufSchalke se poate transforma oricând în sală de spectacol sau de concerte fără teama că gazonul va fi afectat de public.

Hagi

 •  
 •  

#6 cameleon » 17-09-2013 16:39

Daca ar face domnu' primar Stan un asemenea stadion la marginea Galatiului, ceea ce este o utopie, desigur, atunci cand ar scoate gazonul la soare pe sub peluza sud, ar putea sa joace si aia de la Braila meciurile lor de acasa :)
Uite ca la asta nu s-a gandit, un stadion pe role, sa-l mute cand la Braila, cand la Galati, dupa cum joaca echipele.
+1

cameleon

 •  
 •  

#7 cry75 » 17-09-2013 18:05

Paraschiv a riscat intr-adevar intrand cu acea intensitate prin alunecare, dar totusi atacul lui a fost cu ambele picioare la nivelul gazonului, nu prea a fost de rosu direct, dfara sa mai aducem in discutie ca 10 secunde mai devreme arbitrul nu a fluierat un fault destul de urat asupra lui Adascalitei.Pe de alta parte, Costin merita rosu direct la ambele faze.

cry75

 •  
 •  

#8 Titus » 19-09-2013 15:11

Eu sunt curios cati bani a primit cel mai experimentat jucator al lotului ca sa se lase induplecat sa comita un fault care sa compromita intreaga partida... Oare o fi luat de la Narcis Raducan ??? ma intreb si eu...

Titus

Login sau crează cont pentru a comenta              |