STIRI Liga I Oţelul, demolată la Buzău

Echipa de fete a OteluluiEchipa de fete a OteluluiÎn aceeaşi zi în care Oţelul era zdrobită, scor 0-4, pe propriul teren contra Astrei Giurgiu, fetele care poartă acelaşi nume au fost învinse categoric la Buzău.

Oţelarele au pierdut cu 11-3 (4-2) pe terenul Viitorului din localitate, demonstrând că sunt departe de promovarea dorită. Fetele fac parte din Seria Sud a Ligii I, adică al doilea eşalon fotbalistic al fotbalului feminin românesc. La sfârşitul sezonului doar prima echipă din serie urcă în prima ligă. În acest moment, Oţelul ocupă locul 3 din 6 echipe având un golaveraj incredibil de 12-14, după doar două etape disputate!
Revenind la meci, singura evidenţiată dintre gălăţence a fost aceeaşi Claudia Loredana Nica, golgetera echipei, care a reuşit un hattrick şi în această partidă, după ce în precedentul meci, cu Sporting Craiova, încheiat cu 9-3 pentru fetele noastre, reuşise 4 goluri. Ar mai fi de precizat că primele trei reuşite ale buzoiencelor au survenit în urma a 3 penalty-uri acordate de arbitrul local Ionel Adrian Vizireanu.

Antrenorul Ion Morohai a folosit următoarea formulă: Ramona Baciu - Alina Mirică, Nicoleta Chirilă, Viorica Vasile, Elena Ivan - Irina Ivan, Aurelia Harabagiu, Daniela Radu, Carmen Ciobanu - Giorgiana Stratu, Loredana Claudia Nica. Au mai intrat: Alexandra Ivan, Alexandra Dănilă, Elena Dragomir şi Cristina Cioroi.

În următoarea etapă, echipa de fete a Oţelului va juca pe propriul teren contra celor de la CSS Târgovişte, formaţie care nu a strâns niciun punct, dar care are şi un meci mai puţin disputat. Jocul se va desfăşura pe 29 septembrie, de la ora 11.00, la Baza Sportivă Zoltan David din Galaţi.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 17-09-2013 20:06

cu un asemenea "antrenor" nici nu-i de mirare ! sistemul asta cu arbitru din orasul echipei gazda e cel putin ciudat !

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 cameleon » 18-09-2013 10:17

Nu cred ca fetele au ca obiectiv promovarea. E la al doilea meci oficial si deja incepem sa le tragem clopotele. Asa cum le-au batut pe alea de la Craiova de le-au zapacit, acum a venit randul lor sa fie batute la scor.
Binenteles, antrenorul e de vina.... demisia, nu?

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |