STIRI Liga I Contractul lui “Para” expiră la iarnă

Gabriel Paraschiv - un monument al fotbalului galateanGabriel Paraschiv - un monument al fotbalului galateanGabriel Paraschiv (35 de ani) mai are contract doar până în iarnă cu Oţelul, iar conducerea nu a anunţat nimic despre o posibilă prelungire a înţelegerii. De altfel, “Para” a anunţat în glumă că şi-a găsit deja echipă, la el în cartier, urmând să fie transferat la Transformatorul Schela Mare.


Trecând la lucruri mai serioase, atacantul Oţelului a primit o suspendare de două etape în urmă eliminării directe din meciul cu Astra Giurgiu. Directorul general Narcis Răducan a anunţat imediat după partidă că atât Costin, cât şi Paraschiv, vor fi probabil amendaţi pentru ieşirile din timpul jocului respectiv, ambii primind cartonaşul roşu şi lăsând echipa în doar 9 jucători, fapt ce a înlesnit misiunea Astrei, care s-a impus cu 4-0.   
Gabriel Paraschiv este originar din Moreni (jud. Dâmboviţa) şi se află la cel de-al 9-lea sezon în culorile roş-alb-albastre, fiind cu siguranţă cel mai titrat jucător din actualul lot al Oţelului. Per total a strâns 208 meciuri (Liga I, Cupa României şi cupe europene) în tricoul echipei antrenate de Ionuţ Badea, marcând 41 de goluri, în 14437 de minute pe terenul de luptă, cifre incredibile care-l înscriu în galeria marilor jucători ai Galaţiului. “Para” se află pe locul 5 în clasamentul golgeterilor Oţelului din toate timpurile, care arată astfel: 1. Viorel Tănase - 62 goluri, 2. Ion Viorel – 45 goluri, 3. Costin Maleș - 42 goluri, 4. Vali Ștefan şi Gabriel Paraschiv – 41 goluri.
Sezonul acesta, "Para" a evoluat în 6 partide, strângând 139 de minute jucate.

Gabriel Paraschiv(înainte de partida cu Astra): “În ceea ce mă priveşte în iarnă voi părăsi Oţelul. Am semnat deja cu Transformatorul Schela Mare, echipa din cartierul meu din oraşul Moreni, de unde mă trag eu.”

Narcis Răducan (după jocul cu Astra): " E greu când doi dintre cei mai experimentați jucători iau cartonașe roșii la 70 de metri de poartă. Vom lua măsuri împotriva acestor acte de indisciplină, astea nu sunt faulturi de joc. Arbitrul nu a greșit. Deciziile lui au fost corecte."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 20-09-2013 09:48

sa te asfaltez in gura narcis ,dar cand Para a venit singur si a solicitat sa i se reduca salariul ala n-a fost act de indisciplina sau tu nici n-ai auzit de asa ceva ,nefiind la OTELUL la acea vreme ? :-?
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 cameleon » 20-09-2013 10:00

Probabil, daca nu va avea pretentii exagerate si va accepta rolul de rezerva, va continua in calitate de jucator al Otelului. Va fi un liant extraordinar pentru tinerii veniti la echipa in ultimul timp si un exemplu care trebuie urmat.
Daca nu, probabil un post de conducere l-ar prinde cel mai bine, sau poate vrea un post tehnic, acum cine stie ...
Oricum, ideea e ca el sa continue in cadrul clubului, pentru ca merita si pentru ca asa este corect.
−1

cameleon

  •  
  •  

#3 OTEL GALACTIC » 20-09-2013 17:42

Domnule Narcis vi sa urcat sefia la cap ?Va rog nu loviti i Paraschiv el e un simbol pentru noi dvs inca sunte-ti nimeni .Cand o sa faceti o performanta la OTELUL(cu toate ca nici in alta parte nu ati facut nimic)puteti sa va da- ti arogant acum va rugam sa ne lasati cu vrajeala de doi bani.multumesc
−1

OTEL GALACTIC

Login sau crează cont pentru a comenta              |