STIRI Liga I Cazul Oţelului amânat la Bucureşti

TNG a mutat echipa la Bucuresti si a bagat-o in insolventaTNG a mutat echipa la Bucuresti si a bagat-o in insolventaFC Oţelul S.A. Galaţi a intrat în insolvenţă de la începutul lunii iulie, anul curent, iar cazul este în grija Tribunalului Bucureşti, care a dat termen clubului până pe 4 decembrie 2013 să redreseze situaţia, în caz contrar echipa urmând să falimenteze.   


Până în iarnă însă, conducerea TNG are timp să reeşaloneze datoriile, deoarece de la data deschiderii procedurii de insolvenţă s-au suspendat toate acţiunile judiciare, de genul celor lansate de tipografia Evrika sau de către impresarul Codoban. În schimb, cei care au bani de primit de la Oţelul sunt trecuţi în dreptul creditorilor. Printre aceştia se numără firme precum Ecosal, Arabesque, Apă Canal sau Şantierul Naval Damen, DVBL Sector 2, dar şi municipiul Galaţi! De asemenea, în dreptul creditorilor (persoane fizice) îi găsim pe Ştecher Christian, foşti antrenori precum Viorel Tănase, Tudorel Pelin, Marian Dinu sau Tudorel Călugăru, dar şi surprize precum actualii jucători Gabriel Giurgiu sau Cristian Sîrghi!
Activ Lichidator IPURL este administratorul judiciar care se ocupă de cazul Oţelului, privind insolvenţa, contra sumei de 2000 de lei/lună, fără TVA. Aceştia aveau termen 40 de zile să depună raportul de reorganizare al clubului şi să alcătuiască raportul amănunţit privind cauzele care au dus la starea de insolvenţă a Oţelului şi tragerea la răspundere a persoanelor care au contribuit la declin, conform legii, dar deocamdată nu s-a mai auzit nimic despre aceste lucruri. În schimb pe 11 şi 18 septembrie ar fi trebuit să aibă loc înfăţişări la Tribunalul Bucureşti, dar pronunţarea în acest caz a fost amânată de ambele ori, noul termen fiind data de 25 luna aceasta.
De asemenea, pe 15 octombrie 2013 ar trebuie să aibă loc prima adunare a creditorilor în care administratorul judiciar va propune continuarea ţinerii sub observaţie sau declanşarea falimentului! Dacă starea de insolvenţă va continua, următorul termen pentru continuarea procedurii este de 04.12.2013 ora 09.00 la sediul Tribunalului Bucureşti, când administratorul judiciar va expune, în sinteză, măsurile efectuate până atunci, iar apoi se va decide dacă Oţelul a scăpat de datorii conform legii sau va intra în faliment…

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 20-09-2013 17:40

Liga a III-a, Seria a II-a, Etapa 4

min. 81: CS Afumati - Otelul Galati II 3-2

Hagi

  •  
  •  

#2 Hagi » 20-09-2013 17:50

Liga a III-a, Seria a II-a, Etapa 4

Final: CS Afumati - Otelul Galati II 3-3 (1-2 la pauza si cu un jucator mai putin din min. 41 pentru Otelul); golurile au fost marcate in minutele 11, 26 si 92 pentru Otelul

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |