STIRI Liga I STATISTICI: Concordia Chiajna vs Oţelul

Otelul vs Concordia ChiajnaOtelul vs Concordia ChiajnaIstoria meciurilor dintre Oţelul şi Concordia Chiajna este una relativ recentă, formaţia ilfoveană promovând abia în 2011 în prima ligă a fotbalului românesc.


Cu toate acestea, cele două echipe s-au întâlnit mai devreme de această dată, mai exact pe 26 septembrie 2007, în Cupa României, Oţelul impunându-se categoric, cu 6-0, la Chiajna, formaţie de liga a II-a la acea vreme. La exact 6 ani de atunci, Oţelul şi Concordia vor da din nou piept în Cupă, de data asta la Galaţi, joi de la ora 16.00, partida fiind netelevizată.
Revenind la istoricul din campionat al celor două formaţii, bilanţul este unul extrem de echilibrat cu o victorie a gălăţenilor, două egaluri şi o victorie a ilfovenilor. În deplasare, Oţelul nu a câştigat niciodată în campionat la Chiajna. De altfel prima victorie în faţa celor de la Concordia a venit abia anul acesta, pe 29 aprilie 2013, la Galaţi, ai noştri impunându-se greu cu 2-1, în prelungiri, din penalty. Aceasta reprezintă de altfel şi ultima întâlnire dintre cele două echipe de prim eşaslon. Ultimul rezultat obţinut la Chiajna fost un 0-0 cu Viorel Tănase antrenor, când echipa noastră nu s-a putut impune deşi a avut un om în plus pe teren timp de 40 de minute.
Partida Concordia Chiajna – Oţelul se va disputa luni, 23 septembrie, ora 19.30, fiind transmisă în direct pe DolceSport. De asemenea, cele două formaţii se vor întâlni joi, 26 septembrie (ora 16.00) în Cupă, la Galaţi.
  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 22-09-2013 18:09

de Sevillano nu se aude nimic sau ne ducem iarasi cu tot felul de improvizatii care le trec prin cap lui raducan si badea !?

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 22-09-2013 21:39

la fotbalul pe care-l jucam, nu cred ca avem sanse nici macar in fata Chiajnei - ma refer atat in Campionat cat si in Cupa. Asta dupa ce am vazut la stadion, meciul cu Astra. Cred ca vom retrograda 100%, daca nu se schimba ceva la nivel inalt!

bogdan64

  •  
  •  

#3 Titus » 24-09-2013 09:23

Ruducanu sa lase jucatorii sa joace !!!

Titus

Login sau crează cont pentru a comenta              |