STIRI Liga I R.Petrescu arbitrează Concordia Chiajna - Oţelul

Radu Petrescu arbitreaza Concordia Chiajna - OtelulRadu Petrescu arbitreaza Concordia Chiajna - OtelulComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Radu Petrescu (Bucureşti) să conducă la centru partida dintre Concordia Chiajna şi Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a 8-a. Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Daniel Hulubei (Vaslui), respectiv Andrei Constantinescu din capitală, în timp ce rezervă va fi o femeie în persoana Cristinei Floarea Babadac (Alexandria). Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Aron Huzu din Sibiu, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Ionuţ Calancia, tot din capitală.


Radu Petrescu a arbitrat Oţelul în 10 ocazii, echipa noastră înregistrând 3 victorii, 4 egaluri şi 3 înfrângeri cu acesta la centru. În deplasare, cu bucureşteanul ca arbitru, bilanţul este pozitiv, cu 3 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere. Radu Petrescu ne-a arbitrat ultima oară la acel 0-3 cu Petrolul Ploieşti în prima manşă a semifinalelor Cupei României, când a dezavantajat destul de mult echipa noastră.
Partida Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi se va disputa azi, cu începere de la ora 19:30, meciul urmând să fie transmis în direct de postul DolceSport.

Login sau crează cont pentru a comenta              |