STIRI Liga I Oţelul vrea 3 puncte la “masa verde”

Pe teren a fost 1-2 in augustPe teren a fost 1-2 in augustFC Oţelul Galaţi este una dintre cele patru echipe care au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal şi Federaţiei Române de Fotbal să se sesizeze cu privire la încălcarea regulamentului de către formaţia Petrolul Ploieşti.


Directorul general Narcis Răducan a confirmat deja că Oţelul a solicitat câştigarea meciului pe care l-a pierdut acasă cu Petrolul şi s-a mirat că presa a aflat atât de târziu despre acest lucru, mai ales că meciul respectiv s-a disputat în august, în cadrul etapei a 4-a.
Prahovenii au trecut se pare peste articolul 46 din ROAF, care obligă cluburile să aibă pe foaia de joc cel puţin cinci jucători formaţi la nivel naţional, adică fotbalişti care între 15-21 de ani au evoluat minimum 3 ani în România.
Oţelarii au făcut deja adresă către LPF, iar dacă vor avea câştig de cauză, echipa noastră ar putea câştiga cu 3-0 la “masa verde”, un meci pe care l-au pierdut cu 1-2 la Galaţi. La fel este şi în cazul formaţiilor FC Braşov, Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, care au cerut acelaşi lucru.

Narcis Răducan: "Am făcut o sesizare la LPF legată de acest aspect, este adevărat. Mă mir că nu s-a aflat până acum, deoarece noi am jucat meciul direct în etapa a 4-a."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 26-09-2013 13:10

Echipa din meciul cu noi..

Petrolul: Pecanha - Achim, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban, Mustivar - Boudjemaa, Teixeira, Grozav - Dore

Rezerve: Valinicius, Alcenat, Hamza, Camara, Priso, Romario, De Lucas
+1

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 S7K » 26-09-2013 14:05

Foarte bine, regulamentul e regulament dar ma tem ca Raducan a facut contestatia mai mult pentru Steaua decat pentru punctele noastre :sigh:

S7K

 •  
 •  

#3 under_tz » 26-09-2013 14:22

La munca nu la intins mana, stranierii au tot 2 picioare, regulamentul este regulament, insa cadem in penibil sa cersim puncte la comisii, in timp ce pe dreptunghiul verde ne umplem de penibil!
+1

under_tz

 •  
 •  

#4 one.dollar » 26-09-2013 17:57

Citez pe under_tz:
La munca nu la intins mana, stranierii au tot 2 picioare, regulamentul este regulament, insa cadem in penibil sa cersim puncte la comisii, in timp ce pe dreptunghiul verde ne umplem de penibil!

bine zis. ce nu putem pe teren mai mai de-am lua pe la comisii. :lol:

one.dollar

 •  
 •  

#5 schillaci » 26-09-2013 18:09

Citez pe under_tz:
La munca nu la intins mana, stranierii au tot 2 picioare, regulamentul este regulamen
t, insa cadem in penibil sa cersim puncte la comisii, in timp ce pe dreptunghiul verde ne umplem de penibil!


Dacă aşa e stabilit, prin regulament, trebuie respectat ! Uneori şmecheria se plăteşte şi nu e o ruşine să cerem ca regulamentul să se respecte.
Făcând o paralelă, mă gândesc cum ani la rând Rapidul şi nu numai, a strans datorii plătind jucători străini scumpi, pe care alte cluburi chibzuite nu şi i-a permis, au respectat cerinţele de licenţiere, dar au avut parte de concurenţă neloială in campignat.
+2

schillaci

 •  
 •  

#6 Tudor » 26-09-2013 20:51

Un titlu dintr-un articol m-a pus pe ganduri putin: "Petrolul Ploieşti riscă să iasă complet din lupta pentru titlu..."
Eu cred ca Raducan vrea sa impuste doi iepuri. In primul rand vrea sa ajute Steaua. Dar cum acest lucru ajuta si Otelul, i s-a ridicat mingea la fileu cum se zice...Iar faptul ca sunt si alte echipe care cer 3 puncte la "masa verde", scenariul este acoperit.
Poate sunt paranoia acum, dar eu am impresia ca mai mult se gandeste la Steaua in ultimul timp.
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |