STIRI Liga I În sfârşit Sevillano

Diego Sevillano poate debuta in Liga IDiego Sevillano poate debuta in Liga IProblema cu actele argentinianului Diego Sevillano a fost rezolvată, iar atacantul venit încă din vară are în sfârşit drept de joc la Oţelul.

Diego Sevillano a fost numit de suporteri cel mai promiţător transfer al Oţelului din această vară, într-un sondaj realizat pe Dunărea Bătrână, numai că argentinianul nu a putut debuta în Liga I. S-a spus mai întâi că nu este pregătit fizic, apoi că insolvenţa îl ţine pe loc, iar la final a ieşit la iveală şi adevăratul motiv: acela că jucătorul nu primise “cartea verde” de la fostul său club. Până la urmă, problema dintre Oţelul şi Godoy Cruz a fost rezolvată şi cu ajutorul FIFA, iar jucătorul este liber să evolueze pentru Oţelul.
Diego Sevillano are 22 de ani şi a evoluat ultima oară pentru Godoy Cruz (Argentina), de altfel singura formaţie pentru care a jucat în cariera sa. Atacantul de 1.74 m înălţime a prins doar 7 partide în ultimele două sezoane în care a marcat 2 goluri, unul din ele în Copa Libertadores. El a jucat pentru Oţelul doar în amicale lipindu-se la gol destul de des în aceste partide de verificare.
Vă reamintim faptul că Oţelul l-a luat liber de contract şi pe panamezul Armando Cooper, despre care puteţi citi mai multe AICI.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Denis » 27-09-2013 15:09

Presimt un final de tur in forta.

Hai Otelul!!!!
+1

Denis

  •  
  •  

#2 Hagi » 27-09-2013 19:16

Citez pe Denis:
Presimt un final de tur in forta.

Hai Otelul!!!!

Sa vedem cum se va integra, ca pana acum doar Viglianti a confirmat.
+1

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |