STIRI Liga I FEMININ: Oţelul - CSS Târgovişte 3-0

Echipa de fotbal feminin a OteluluiEchipa de fotbal feminin a OteluluiFetele de la Oţelul dispută mâine un nou joc oficial acasă. Echipa nou-înfiinţatei secţii de fotbal feminin a Galaţiului va întâlni pe CSS Târgovişte cu începere de la ora 11.00, la Baza Sportivă Zoltan David. Meciul contează pentru etapa a treia a Seriei Sud din Liga I, care reprezintă a doua divizie în fotbalul frumos românesc.


Partida va fi arbitrată la centru de către Aurelian Florin Macovei, asistat la cele două tuşe de Florin Alexandru Vișan și Daniel Vlase, toţ trei din Galaţi.
Echipa noastră se află pe locul 3 din 6 formaţii, după primele două runde, având 3 puncte, obţinute în urma unei victorii şi a unei înfrângeri şi un golaveraj incredibil de 12 goluri marcate şi 14 primite în doar 2 meciuri!
Fetele şi-au făcut deja încălzirea încurajând pe Oţelul II la meciul de vineri, iar acum au nevoie la rândul lor de aportul publicului gălăţean. Toţi cei care vor să vadă un fotbal aparte sunt invitaţi la Baza Sportivă Zoltan David (fostă Ancora). Intrarea este liberă.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 29-09-2013 15:42

Liga I, Seria Sud, Etapa a III-a

Oţelul Galaţi - CSS Târgovişte 3-0 (Loredana Nica o dublă și Giorgiana Stratu)

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |