Pretul biletelor cu Dinamo incepe de la 2 leiPretul biletelor cu Dinamo incepe de la 2 leiConducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, azi, cu începere de la ora 21.30.


Un bilet la Tribuna I sector A, B sau C va costa 15 lei, sector D = 5 lei, unul la Tribuna a II-a, sector B sau C = 10 lei, sector A = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector A sau C = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei, Peluza 2 (Sud) = 5 lei, Tribuna Zero = 100 lei. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, azi între orele 10.00 şi 21.30.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 10 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită la Tribuna a II-a. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Partida Oţelul – Dinamo Bucureşti, care contează pentru etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa azi, 29 septembrie 2013, cu începere de la ora 21.30.