STIRI Liga I Iorga la golul 20 în Liga I

Catalin IorgaCatalin IorgaCătălin Iorga a reuşit să marcheze al 20-lea său gol în primul eşalon al fotbalului românesc! În minutul 5 al partidei cu Dinamo, mijlocaşul stânga a scăpat în situaţie de unu la unu cu portarul advers, pe care l-a învins sec.
Fotbalistul de 25 de ani începe să dea semne de revenire după ce evoluţiile sale au fost afectate de ratarea unui transfer în această vară. Iorga a fost dorit pe rând de Toulouse, Steaua şi Kuban Krasnodar, dar cluburile respective nu s-au înţeles cu Oţelul.
Cătălin Iorga este originar din Babadag, dar a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând doar pentru Oţelul încă de la începul carierei sale de fotbalist. Per total, în toate competiţiile, a strâns 168 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 23 de goluri. De asemenea, numărul 7 pe tricou de la Oţelul, are 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o selecţie în reprezentativa U23. A câştigat campionatul şi Supercupa cu Oţelul în 2011, evoluând de 3 ori şi în Liga Campionilor.

Login sau crează cont pentru a comenta              |