STIRI Liga I Amendă pentru "înroşiţi"

Cristi Branet va fi amendatCristi Branet va fi amendatFC Oţelul Galaţi a mai pierdut o partidă pe teren propriu duminică seara, de data aceasta contra celor de la Dinamo Bucureşti, scor 1-2. Din păcate nici de această dată formaţia gălăţeană n-a încheiat în efectiv complet meciul, portarul Cristian Brăneţ fiind eliminat de către centralul Teo Crăciunescu.

Goalkeeper-ul primise iniţial cartonaş galben la faza penalty-ului ce avea să răstoarne cursul partidei de până atunci. Decizia arbitrului n-a putut fi digerată de portarul roş-alb-albastru care i-a adresat injurii vâlcenului Crăciunescu, care fără ezitare l-a eliminat, astfel distrugând echilibrul din teren.
Imprudenţa lui Brăneţ îl va costa pe acesta, cât şi pe restul eliminaţilor din întâlnirea contra celor de la Astra, Paraschiv şi Costin, conform Regulamentului de Ordine Interioară.

Narcis Răducan: „În cazul lui Brăneţ, cu toate că a fost exces de zel din partea arbitrului, el a greşit, a fost imprudent, nu trebuia să-i dea motiv pentru o astfel de decizie.”

Cristian Brăneţ: "Nu l-am înjurat. M-am întors cu spatele şi am strigat "Hai las-o în m***** mă-sii că ai distrus tot meciul cu faza asta". Totul s-a petrecut în afara careului şi am atins şi mingea."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 01-10-2013 10:30

Oare cate puncte mai pierdem din cauza portarilor? Grahovac inapoi!
−1

Issos

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 01-10-2013 15:14

daca despre ionut badea am crezut la inceput cand a fost adus la echipa in locul "marelui"grigoras ca este un tip echilibrat si rational ,acum am ajuns la concluzia ca este si retard si las ! in poarta foloseste mereu aceleasi doua martoage care sunt departe de a fi numite portari cand are pe banca doua VARIANTE DE PERSPECTIVA , care trebuie fortate o data : Simaitis si Abraham ! in atac continua sa forteze cu Astafei ca varf,jucator care nu intruneste calitati fizice pentru asemenea post ,dezavantajat de talie la mingile inalte ,cand ii are pe Sevillano sau Henrique dar pe care ii tine pe tusa ! ne-am dorit de atat timp sa-l vedem pe argentinian care n-a putut juca din diverse motive ,iar acum n-are loc in viziunea lui badea !?! la meciul cu maidanezii ,care au prezentat ,dupa parerea mea cea mai slaba echipa a lui dinamo cu care a venit la Galati , dupa ce ca eram condusi ,nu forteaza atacul, face schimbare post pe post ,inlocuind un mijlocas defensiv cu altul pe acelasi profil: Filip ! Giurgiu este capitanul echipei,dar e foarte departe de ce a aratat in alte sezoane ! in rest ,HAI OTELUL !!
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 gopolino20 » 01-10-2013 15:35

cred ca incet, incet, cei batrani ne vor parasi, nu cred ca mai au motivatie si interess, pt aceasta echipa, joaca la misto......ar trebuie sa ne orientam catre alti jucatori si sa dam sanse altora sa-i formam, pr lotul largit.....sa creeam o alta echipa din iarna cu obiectiv clar.....
+1

gopolino20

Login sau crează cont pentru a comenta              |